viviana Postat Aprilie 25, 2021 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2021 Sunnyday! Multumim! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Aprilie 25, 2021 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2021 Si ca o incheiere a zilei de azi...Ma duc sa ma relaxez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Aprilie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2021 (editat) Mulțumim, Sunnyday, ce "felicitare" frumoasă! Noi am strâns gunoaie în parc, un sac plin, și trecuse deja primăria cu o tură de curățenie. Apoi am fost la piscină și cumpărături, am pus și pneurile în portbagaj să le schimb mâine. Am ajuns acasă obosită frântă și cu o foame...Am mâncat, băut o Coronita (scuze, dar e berea mea preferată) și acum zac. Afară plouă și e rece. Mai încolo i am promis copilului că fac o prăjitură cu vișine, am luat congelate. Mă enervează că tv ul s a deconectat de la wifi și nu mă pot uita la netflix. La o primă încercare n-a mers să-l reconectez. Viviana, frumos și colorat acvariul, cred că e reconfortant să adormi privind culorile, peștișorii, apa. Mă bucur pentru Silvia.PS Ce e versiflor? Editat de Aprilie 25, 2021 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Postat Aprilie 26, 2021 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2021 (editat) La multi ani pentru ieri tuturor celor care poarta nume de flori si numele Sfantului Marcu. Eu am doi -mama si fiu-meu. Am sarbatorit la plimbare la rezervatia de zimbri si cerbi si prin padure. La rezervatie, le-au adus prieteni noi, niste reni. Taaare draguti. E prima data cand vad reni. Editat de Aprilie 26, 2021 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Postat Aprilie 26, 2021 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2021 Ella, foarte frumoasa fata ta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Aprilie 26, 2021 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2021 La multi ani Roli pt mama ta si pt Marc (nu stiam de sf Marcu) [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Aprilie 26, 2021 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2021 La Muti Ani baiatului , Roli! sa fie sanatos! Nici eu nu stiam de Sf Marc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Aprilie 26, 2021 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2021 La Multi Ani si mamei,Roli! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Aprilie 26, 2021 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2021 Multumesc mult pt aprecieri Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Aprilie 26, 2021 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2021 Viv, ft fain acvariul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts