Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Vacante si concedii in vara 2021

Recommended Posts

• Răspunsuri 117
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mie varianta cu testatul la 72 de ore nu mi se pare practica. Trecem peste cat costa fiecare test x nr. de membri ai familiei. Sa zicem ca faci test, iei avionul si ajungi la mare si soare. Acolo ce faci te tot testezi la 3 zile? Serios?

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Administrators

Otilia, in Olanda se vorbeste de introducerea testelor gratuite.

Nu stiu insa cum va fi in alte tari.

Insa de la 1 iulie  - se discuta ca in mod teoretic toti europenii sa fie vaccinati cu prima doza. Deci daca nu au prima doza - nu vor. Atunci aia pot alege sa faca vacante unde nu e nevoie de vaccin (in parc la Pucioasa sau pe munte la cort)

Sau sa se testeze ... pe banii lor.

Vaccinarea s-a pus pe roate in cam toate tarile europene.

Otilia, in Olanda se vorbeste de introducerea testelor gratuite.

Nu stiu insa cum va fi in alte tari.

Insa de la 1 iulie  - se discuta ca in mod teoretic toti europenii sa fie vaccinati cu prima doza. Deci daca nu au prima doza - nu vor. Atunci aia pot alege sa faca vacante unde nu e nevoie de teste (in parc la Pucioasa sau pe munte la cort)

Sau sa se testeze ... pe banii lor.

Vaccinarea s-a pus pe roate in cam toate tarile europene.

Vaccinarea e una, testul e altceva. Aia care refuza vaccinarea, sau nu pot fi vaccinati, or sa trebuiasca sa faca un test de ala PCR cu nu stiu cite ore inaintea plecarii in vacanta. O sa fie totdeauna optiunea asta.

Noi avem deja acces la teste gratis, le comand online de la NHS, deja am primit 7 bucati,  insa sint teste rapide, nu PCR. Trebuie sa ne facem 2 / saptamina si sa raportam online rezultatul la NHS. E mai mult decit nimic, mai ales ca eu merg zilnic la birou.

• Administrators

Noi am mers in Ro cu avionul la o inmormantare  - KLM dar si Wizz nici nu se uita la testele rapide. Trebuie PCR. Daca nu le ai  - nu te urci in avion.

Si aici sunt in fiecare supermarket teste rapide - 6,5 euro. Dar cu ele nu poti intra in avion.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...