Administrators redactor Postat Mai 6, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 ...vorba semnaturii lui Ella73 [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otiliav Postat Mai 6, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 (editat) Mie varianta cu testatul la 72 de ore nu mi se pare practica. Trecem peste cat costa fiecare test x nr. de membri ai familiei. Sa zicem ca faci test, iei avionul si ajungi la mare si soare. Acolo ce faci te tot testezi la 3 zile? Serios? Editat de Mai 6, 2021 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 6, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 Otilia, in Olanda se vorbeste de introducerea testelor gratuite.Nu stiu insa cum va fi in alte tari. Insa de la 1 iulie - se discuta ca in mod teoretic toti europenii sa fie vaccinati cu prima doza. Deci daca nu au prima doza - nu vor. Atunci aia pot alege sa faca vacante unde nu e nevoie de vaccin (in parc la Pucioasa sau pe munte la cort)Sau sa se testeze ... pe banii lor. Vaccinarea s-a pus pe roate in cam toate tarile europene. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 6, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 Pasaportul covid v-a merge in paralel cu testatul. Nu se poate nici una nici alta. Mai ales in avion, unde spatiu e asa inchis si mic. Mie mi se pare corect asa. Cine nu vrea bataia asta de cap. sta acasa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 6, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 vacantele, ca si vaccinele - nu sunt obligatorii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otiliav Postat Mai 6, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 Redactor, mi-e clar ca avem un dialog al surzilor.Tu ai un copil major care se poate vaccina si scapi de bataia de cap cu testatul la 72 de ore.Inca nu se pot vaccina copii de 5, 10, 15 ani.Nu e ca nu vor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 6, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 vacantele, ca si vaccinele - nu sunt obligatorii.Exact!!! Si repet, sa nu uitam ca suntem in plina pandemie!!1 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 6, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 Otilia - cred si sper ca testele in zonele turistice vor fi gratuite penru copii. Altfel nu merg turistii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 6, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 Otilia, in Olanda se vorbeste de introducerea testelor gratuite.Nu stiu insa cum va fi in alte tari. Insa de la 1 iulie - se discuta ca in mod teoretic toti europenii sa fie vaccinati cu prima doza. Deci daca nu au prima doza - nu vor. Atunci aia pot alege sa faca vacante unde nu e nevoie de teste (in parc la Pucioasa sau pe munte la cort)Sau sa se testeze ... pe banii lor. Vaccinarea s-a pus pe roate in cam toate tarile europene.Vaccinarea e una, testul e altceva. Aia care refuza vaccinarea, sau nu pot fi vaccinati, or sa trebuiasca sa faca un test de ala PCR cu nu stiu cite ore inaintea plecarii in vacanta. O sa fie totdeauna optiunea asta. Noi avem deja acces la teste gratis, le comand online de la NHS, deja am primit 7 bucati, insa sint teste rapide, nu PCR. Trebuie sa ne facem 2 / saptamina si sa raportam online rezultatul la NHS. E mai mult decit nimic, mai ales ca eu merg zilnic la birou. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 6, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 6, 2021 Noi am mers in Ro cu avionul la o inmormantare - KLM dar si Wizz nici nu se uita la testele rapide. Trebuie PCR. Daca nu le ai - nu te urci in avion. Si aici sunt in fiecare supermarket teste rapide - 6,5 euro. Dar cu ele nu poti intra in avion. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.