Administrators redactor Publicat Mai 20, 2021 Administrators Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2021 Voi ca parere aveti despre faptul ca aceasta doamna a ajuns in post de consilier la BNR? Eu una m-am scandalizat foarte tare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marox Postat Mai 20, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2021 Eu in poza il vad pe Mugur Isarescu. O fi si el non-binar?!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Mai 20, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2021 Ce naiba sa zic??? Nu e nimic de zis, e o plata politica si atat. Doar ca pe banii nostri, din pacate :((( Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Mai 20, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2021 Se ramburseaza servicii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Mai 20, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2021 Lanțul slabiciunilor...https://www.observatorulph.ro/national/2606745-croitoreasa-vioricai-dancila-a-ajuns-directoarea-centrului-cultural-vrancea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 20, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 20, 2021 Eu inteleg ca se ramburseaza servicii - insa normal era ca Mugurel sa o angajeze la crama lui si nu la BNR. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.