Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Intrebare

Recommended Posts

Trebuie sa-mi reinoiesc pasaportul de cetatean roman cu domiciliul in strainate.

Cum nu am obtinut nicio programare la Consulatul roman din Bonn, pentru reinnoirea pasaportului, trebuie sa-l reinnoiesc in tara.

Mi-am facut programare on line, sper sa pot rezolva si cu traducerile tot prin intermediul e-mailului, intrebarea este, unde platesc taxa de pasaport, on line nu pot, nu am cont in bani romanesti?

De asemeni nu gasesc unde scrie valoarea taxei de pasaport(in bani romanesti ca in euro, stiu, conform site-ului consulatului din Bonn), sau stiu cei de la ghiseul respectiv cit trebuie sa platesc8as vrea sa stiu dinainte ca am la dispozitie un interval mic de timp sa rezolv problema asta, plus stiu eu ce altele se vor mai ivi).

Si ultima intrebare(care imi vine acum in minte) unde pot face reclamatie la adresa consulatului/ambasadei de care apartin?

Multumesc tuturor anticipat pentru rapsunsuri!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Eu m-am inscris aici:

https://www.epasapoarte.ro/

am primit deja confirmarea de programare, iar pasaportul este eliberat in 5 zile lucratoare.

Informatiile de pe site-ul asta https://wise.com/ro/blog/taxa-pasaport nu stiu daca sunt oficiale, insa 15 zile lucratoare ca durata de eliberare a pasaportului , nu ma aranjeaza deloc.

O cunostinta si-a facut pasaportul in Romania, cu inscriere in prealabil on line si ia fost eliberat in 5 zile lucratoare!!!

Nu stiu ce sunt POS-uri , insa bine ca se poate plati la CEC.

Poti plati linistita pe ghiseul .ro cu cardul german. Nu  trebuie sa umbli nicaieri in Ro. Printezi dovada platii si gata. Eliberarea depinde de  cat de aglomerati sunt atunci. Eu l- am luat in 8 zile. Iti dau un cod la depunerea actelor si cu el verifici daca e gata. Succes! 

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...