Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Administrators
Postat

Asadar in Romania se va incepe in cateva zile vaccinarea persoanelor cu a treia doza de vaccin.

Mama mea este dublu vaccinata - dar nu stiu ce sa ii recomand.. sa faca sau nu a treia doza?

voi ce spuneti? Voi ce ati auzit?

Eu inca nu ma grabesc pentru a treia doza.

interesant de citit Covid-19: How effective is a third vaccine dose?

Postat

Mama mea e in SUA la sora mea de doi ani jumate, a fost vaccinată in Februarie. Sora mea in Martie. Cum in SUA nu e nicio evidentă a vaccinurilor in afara acelei bucăți de hârtie, ele se pot înscrie iar la vaccin și merg la o doza. Așa vor sa facă :). Mai așteaptă însă studii. Le-am zis sa vadă dacă nu pot face analiza de anticorpi întâi sa vadă dacă merita. 

Postat

Le-am zis sa vadă dacă nu pot face analiza de anticorpi întâi sa vadă dacă merita. Ce inseamna daca merita? Eu am facut analiza si am de 11 ori mai putini, la sase luni de la a 2-a doza.

Dacă anticorpii sunt peste limita la care te protejează, atunci nu “merita” sa faci a treia doza. 

De 11 ori mai puțin nu înseamnă nimic. Adică nu se înțelege dacă ești protejata sau nu. Rezultatul ar trebui sa îl Primești ca negativ (anticorpii nu mai sunt suficienți ca sa te apere de boala) sau pozitiv (ai destui anticorpi sa te apere de boala). 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...