mcoca Publicat Octombrie 4, 2021 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2021 Va invit la un vin fiert la gura sobei: Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elkia Postat Octombrie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2021 [flor] Multumim Coca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elkia Postat Octombrie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2021 Cine era amaryllis? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elkia Postat Octombrie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2021 Maine nu pică guvernul ( pt ca nu au ăștia onoare ) pt ca nu si- au strâns nici măcar cât au Investit in campanie. tragem la Lotto ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Postat Octombrie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2021 Am luat duminica trecuta bilet la loto. Nope. Nada. Niente. [fri] Gatesc. Pun si o supa cu taitei langa pilaful ala. Ciorba de fasole pastai ne ramane noua. Ale happy. [:-)))] S-au testat azi la scoala 15copii din clasa, toti negativi, deci se pot intoarce fizic la scoala. Mai sunt 5 care au refuzat si cel cu covid. Ei revin sapt viitoare. Si sa vezi cum dau ei test la mate separat de cei care dau testul miercuri. Nu beau vin fiert. Nu-mi place vinul, gust foarte rar. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 4, 2021 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2021 LA mine ploua de ieri. e o vreme de caine. Vio, poti sa vii la mine ca e frig si umed.Sambata a fost fain dar am avut de umblat dupa vopseluri, ca vineri vine zugravu sa ne faca salonul. Apoi sa vedem cand vine pt camera fetelor.Ni s-a stricat butucul de la usa. L-am schimbat si pe ala de dimineata. Nu va spun cat costa un butuc la o usa blindata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Octombrie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2021 Coca, multumim pt capitol. Nici eu nu prea beau vin fiert, insa la povesti la gura sobei stau. Dana, in afara de copilul cu covid, care clar nu se poate intoarce mai devreme de Z15, mai sunt teoretic si cei considerati contacti directi care la fel, nu pot veni mai devreme de 14 zile. Contactii directi sunt copiii din stanga, drapta, fata, spate.... Dar fetele imi ziceau: da, asa stam in banci, dar in pauza e toata lumea cu toata lumea... adica in alte combonatii decat stau in banca... Bine, in pauze stau mai putin decat in banci, in ore... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Postat Octombrie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2021 (editat) Mcoca [:-)))] la mine la serviciu au dat ceva caldura azi-dimi , colegii m-au amenintat ca ma scot afara daca deschid geamul. [:-)))] Tot l-am deschis. "Scot covidul ". [:-)))] Noi am sarit la 6,3. Ma bucur ca ne-au decuplat de la rata de incidenta ca on-line scria pe noi. Editat de Octombrie 4, 2021 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Postat Octombrie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2021 Nu e declarat nimeni contact direct. Vaccinatii au venit fizic la scoala indiferent de lucul in banca, iar nevaccinatii vin fizic la 8z cu test negativ, resp 14z fara test. Cel cu covid vine la 14z cu decizia de carantinare. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Octombrie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2021 Noi suntem pe la 9 si ceva, la 3 puncte/1000 [fri] [fri] Creste cam cu 1 punct pe zi.... Nici eu nu mai voiam online. Andreea e clasa a 8a, examen la vara, are nevoie de scoala in format fizic, sunt multe notiuni noi, apoi recapitulari...Eu au pus pragul de 6/1000, dar sincer, nu cred ca se asteptau sa se atinga la 2-3 saptamani de la inceperea scolii... de aia l-au si scos. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts