Laura25 Postat Martie 25, 2022 Raport Distribuie Postat Martie 25, 2022 Sambata Ale a fost la olimpiada judeteana la franceza. A luat 8.50. Ea n-a fost suparata ptr ca nu voia sa mearga mai departe, noi restul da, profesoara a fost tare suparata, dar a felicitat-o ptr nota. A gresit un subiect de 1pct la care a gresit cerinta nu franceza, putea lua 9.50 lejer. [batcap] Peste 9 se merge la faza nationala. Am gatit lejer, o supa cu taitei si pilaf cu pui. Si am facut o crema la foi cu miere. Azi o sa gatesc o tocanita de cartofi cu carnat prajit, spanac si un sote de ciuperci. Dana, atunci scuze, am interpretat noi gresit ce ai vrut sa spui prin afirmatia ca a fost profesoara foarte suparata. Eu personal la bucata asta ma refeream, nu cred ca Ale merge la concursuri fortata si impinsa, e clar ca daca nu ar vrea si ea, nu ar avea rezultate asa bune. Reactia profei, asa cum am interpretat eu din ce ai povestit tu, mi s-a parut nepotrivita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana Postat Martie 25, 2022 Raport Distribuie Postat Martie 25, 2022 Rugaminte: face cineva un capitol nou?Mai de primavara? Multumim! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Aprilie 4, 2022 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2022 HAi ca fac, desi la noi a nins tot week endul :). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Aprilie 4, 2022 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2022 Va astept aici:https://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/157735-lemonade-time-ladies/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts