viviana Postat Noiembrie 7, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2021 La barza chioara ii face dumnezeu cuib. [flo2] Sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 7, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2021 Mihaela, la suedezi, luterani sunt si pastori femei? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Noiembrie 7, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2021 Mihaela, la suedezi, luterani sunt si pastori femei? Da. Foarte mult îmi place chestia asta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Noiembrie 7, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2021 Eu sunt obsedată de ABBA! Am ascultat deja de câteva ori albumul lor nou și acum am trecut la melodiile din filmele Mamma Mia, îmi place ca sunt cântate de actorii care au jucat. Filmele astea doua le pot vedea oricând, de cât de multe ori, nu ma satur de ele. :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 7, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2021 Si eu la fel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 8, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2021 Pana la Craciun si pana in Sf. Andrei cap de iarna ce avem noi azi? Miahaele, Mihai, Gabriele si Gabrieli de sarbatorit! La multi ani dragi arhangheli, dragi vestitori de lucruri bune!Sa traiti cu numele, cu viata, cu bucurie si sanatate. Fie-va viata roz precum ramasitele verii din gradina mea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Noiembrie 8, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2021 Multumim pentru frumoasele urari! [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi8 Postat Noiembrie 8, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2021 Buna ziua si bine v-am gasit la capitol nou. (Fleur, multumim!) Mihaela, Ella, sa fiti sanatoasa si fericite o mie de ani!La multi ani sarbatoritilor, mari si mici, din familiile voastre! noi ne-am sarbatorit sambata cumnata! m-am jucat cu nepotelul meu pitic. C a ramas sa doarma la ei iar mica s-a zmiorcait ca vrea si ea cu verisoru, da si cu mami [:-)))] Fleur, eu as incerca sa mai trag de timp, sau daca e musai sa se intalneasca sa mai fie un adult cu ei. sa te bucuri de toate lucrurile gasite/primite - erau ale tale, altfel nu ajungeau la voi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura78nico Postat Noiembrie 8, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2021 (editat) Buna! Multumim pentru urari, Viviana! La multi ani,Ella! La multi ani, Mihaela! La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor de azi! Editat de Noiembrie 8, 2021 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Noiembrie 8, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2021 La multi ani sfintilor de astazi [artif] sa fim sanatosi si iubiti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts