Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Noi am stat la Casa Ardeleana, anul trecut, am fost ntr-o perioada in care nu erau turisti (mai). Am stat intr- o camera dintr-un apartament, am avut astfel acces la living (care e micut) si la bucataria din apartament (mica si ea), noi platind doar pretul pentru o camera. Pentru noi a fost bine, avand in vedere ca eram cu bebe care atunci avea 5 luni. Au site parca. Nu am mancat la ei, desi serveau si masa.
Postat

Buna Andruska!

Cheia este statiunea noastra de suflet, la Manastirea Cheia eu mi-am inaltat o ruga la Domnul, sa ne daruiasca un bebe... s-a indeplinit imediat[bis]

sunt deasemenea multe gazde, case care mai de care mai frumoase, vile, este Hotel Cheia care e scumpic, apoi Zaganu...

noi cand mergem stam la "Mos Martin" e cu locuri de masina, cu casute, am stat cand Mariuca noastra avea numai 5 luni, am stat si cand a mai crescut... iar sus, la Muntele Rosu s-a facut chiar frumos...aer super, papa buna... tot ce vrei[:D]

si noi vrem sa mergem poate de asta seara, daca nu, maine dim...poate va vad si ma bag in vb cu voi[alcool]

we placut[flo]

[mamica] Mami Gabriela si fetitzuca [copil] Mariuca(31 dec 2003)[:)]id="size1">

Postat

Si noi tot la Casa Ardeleana, anul trecut in august. Am plecat acasa cu o amintire [:D]. O descoperiti in semnatura [copil].

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...