belive2021 Publicat Ianuarie 12, 2022 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2022 Așa cum am spus în mesajul anterior, am revenit cu o nouă postare despre cum am trăit noi vestea aflării că sunt însărcinată. Trecură 16 ani de când am avut prima sarcină, naștere naturală, și iată ca după atâta vreme în care efectiv nu am mai rămas însărcinată, minunea s- a petrecut. Totul s-a întâmplat în vară, la începutul verii, nici nu am ținut cont de perioade fertile, metoda calendarului sau alte metode... Efectiv a venit cu voia Domnului, atunci când, probabil, trebuia să se întâmple.Aveam o menstruație precisă, așa că atunci când am realizat că în luna mai nu am mai avut-o, am zis ca poate sunt răcită, să nu-mi fac speranțe degeaba.... Am zis să mai aștept și luna viitoare! Și bine am făcut! Am cumpărat test de sarcină, după ce am văzut ca nu am menstruație nici în iunie și SURPRIZĂ... POZITIV.... YUPIIIIII.... FERICIRE MAXIMĂ.... La aflarea veștii, ai mei băieți, soțul și fiul nostru, au rămas muți.... Nu știau ce să mai zică! BUCURIE ENORMĂ! BINECUVÂNTARE pentru familia noastră. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Ianuarie 13, 2022 Raport Distribuie Postat Ianuarie 13, 2022 Ma bucur foarte mult pentru tine, pentru voi!Sarcina usoara, sa fiti fericiti! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belive2021 Postat Ianuarie 16, 2022 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2022 Mulțumim din suflet! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.