Anna14 Publicat Martie 7, 2022 Raport Distribuie Publicat Martie 7, 2022 Bună! Problema la 18 ani...Sunt mama singura, am 2 gemeni, unul e deosebit de cuminte, premiant, olimpic, celalalt e total opus: egoist, rău, nervos și obraznic de un timp... Sta foarte mult pe calculator, iar dacă ii fac program, se enervează și se razvrateste nemancand, nemergand la școală... Ca azi. Nu mai știu ce metoda sa aplic... I-am crescut la fel pe amândoi... Încerc sa înțeleg și nu pot. Ajutor.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 7, 2022 Administrators Raport Distribuie Postat Martie 7, 2022 Buna Ana, 18 ani este o varsta la care multi copii nu sunt de acord cu parintii lor. Chiar daca sunt gemeni, au personalitati diferite... Cred ca cea mai buna sansa ai daca incerci sa fii calma cu el si sa nu il judeci. Adolescentii trec prin astdel de perioade.Nu il bate la cap si nu il cicali.SI nu ii fa program TU. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marox Postat Martie 7, 2022 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2022 Imi pare rau, imi inchipui cit de greu este. Ai incercat sa vorbesti cu fratele lui? Poate ca el ar putea da macar un inceput de explicatie: gelozie, rivalitate, dorinta de a se individualiza? Cind nu mai vrea sa mearga la scoala tu ce faci? Il lasi sa stea acasa? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.