danapetcu Postat Mai 26, 2022 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2022 Buna dragile mele, si eu voi fi mamica de decembrie, 19 decembrieCum sunteti, ce simptome ciudate aveti? Eu ma confrunt cu un gust metalic din primele saptamani care inca persista... parca nimic nu mai are gust Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danapetcu Postat Mai 26, 2022 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2022 Buna dragile mele, si eu voi fi mamica de decembrie, 19 decembrieCum sunteti, ce simptome ciudate aveti? Eu ma confrunt cu un gust metalic din primele saptamani care inca persista... parca nimic nu mai are gust Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxiRox90 Postat Iunie 3, 2022 Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2022 Hello, dragelor! Ma alatur si eu voua.Dpn 13 decembrie :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxiRox90 Postat Iunie 3, 2022 Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2022 Hey :) eu am un baietel nascut in septembrie, la 2 saptamani diferenta de mine :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxiRox90 Postat Iunie 3, 2022 Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2022 Buna dragile mele, si eu voi fi mamica de decembrie, 19 decembrie Cum sunteti, ce simptome ciudate aveti? Eu ma confrunt cu un gust metalic din primele saptamani care inca persista... parca nimic nu mai are gust Asa am fost eu la prima sarcina cu baietelul.Acum sunt ok :)) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nofrei Ionela Nicola Postat Iunie 8, 2022 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2022 Buna dragi mămici,dpn o avem pe 25 decembrie 2022Mai este cineva care chiar nu se confruntă cu grețurile de vreun fel ? Eu nu am absolut nimic nici greață nici scârbă la mâncare , absolut nimicȚin să precizez că sunt la a doua sarcină și prima sarcina a fost exact la fel ☺️ + că ambii sunt lunaticii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxiRox90 Postat Iunie 16, 2022 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2022 Buna dragi mămici,dpn o avem pe 25 decembrie 2022 Mai este cineva care chiar nu se confruntă cu grețurile de vreun fel ? Eu nu am absolut nimic nici greață nici scârbă la mâncare , absolut nimic Țin să precizez că sunt la a doua sarcină și prima sarcina a fost exact la fel ☺️ + că ambii sunt lunaticii Buna :) am patit asa pana acum 3 saptamani.Acum sunt ok.In schimb, am ajuns la urgente cu scurgeri maronii, iau arefam . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Primorose Postat Iunie 27, 2022 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2022 Buna ziua dragi mamici!DPN e 8 Decembrie 2022. E primul copil. Inca nu stiu sexul. Emotii mari... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonete_yo Postat August 16, 2022 Raport Distribuie Postat August 16, 2022 Buna mămici .eu am Dpn pe 31 decembrie....:)) O să fie cadou de anul nou Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariaTeodora2 Postat Septembrie 30, 2022 Raport Distribuie Postat Septembrie 30, 2022 Buna tuturor, dpn pe 25 decembrie. Este minunea noastra de Craciun. Primul copil, dupa multe incercari si astepari Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.