Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bucuria de a fii mamica distrusa de un simplu test

Recommended Posts

Am așteptat cu nerăbdare sa raman însărcinată,wow sa întâmplat după prima luna ,merg la primul eco ,totul ok,facem analizele oups toxoplasmoza ,e ok sunt foar anticorpii ai grija ce mănânci si va fii bine . Vine ziua dublu testului ,ecografic totul ok ,analiza la sânge risc crescut ,mi a căzut cerul in cap,era o zi de martie ningea afara iar eu plangeam cu capul pe volan, merg imediat la medic în spital ,mai vin încă doi medici , urmează eco ,recomandările testelor următoare, si sfătuita sa fac avort, refuza categoric toate ideile ,eu la sarcina nu renunț, si nici testele nu le fac ,norocul meu a fost ca medicul meu m a susținut, am pus mana pe burtica si am spus bebe meu e sănătos tun si asa va fii ,a venit triplu test totul a ieșit ok,am facut morfologia totul a fost ok unde aflu ca voi avea o fetita grasana,bucuria a fost imensa ,ajing la 32 de saptamani iar analize totul ok,fetita mea lua în greutatea foarte bine ,însă placenta era imbatranita ,ajung la 34  fetita mea deja cantarea 3000 de gr ,iar eu aveam o burtica foarte mica,în ziua aceea vine o veste care m a dărâmat tatăl meu moare ,a urma 3 zile de durere ,a venit ziua controlului la 37 s si 4 zile,medicul meu fiind în concediu lăsându-mă la alt medic,merg la control unde aflu ca deja am dilatația 4 si sa merg la sala de nasteri ,în 3 ore am.nascut o bebelina de 3500 gr care încă dormea în momentul nașterii ,când elimin placenta sa aflam ca avea un nod la cordonul ombilical care nu mai dura foarte mult si exista riscul ca bebelina sa raman fara oxigen, dragi mamici minunile exista ,în cazul meu exista ,am plâns foarte mult si m am luptat sa mi tin puiul în brate, acum am o fetita de 11 luni care îmi bucura orele maxim, o ador cat e de frumoasa,

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...