Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sarcina mult dorita

Recommended Posts

Buna mămici!la cea de a doua sarcina aveam 35 de ani iar doctorii  când aud de aceasta varsta incep sa se îngrijoreze!a fost o perioada când ne tot rugam sa vina barza pentru frățior  dar atâtea  încercări și nu aveam nici un rezultat!ne am dat bătuți si am zis ca dacă nu e sa mai fie asta e.....in decembrie, de sărbători, bebe era conceput dar noi nici habar nu aveam!în luna ianuarie ,inceput de an ,inceput de proiecte ,am decis sa ma apuc de sala,de sport și sa ma apuc de o dieta!zis și făcut!m am înscris la sala ,si după scoala ma duceam la sala ,îmi făceam apa cu lămâie!ianuarie a trecut ,februarie la fel iar martie a inceput cu întrebări!ma simțeam tot mai obosita,îmi era la scoala tot mai greata dar am pus totul pe seama stresului și a oboselii!ciclul menstrual era la ceas ,nu aveam de ce sa mi pun vreun semn de întrebare!la sfârșitul lunii martie când  sa mi vina ciclu pauza....am făcut test de sarcina și surprizaaaaaa   pozitiv!!!!!!am vb cu sotu si sa fim siguri am mai făcut vreo 3 !toate pozitive!!!!nu se putea mai multa fericire de atat!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...