elena_doc Publicat Ianuarie 23, 2023 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2023 Mă întâlnesc destul de des cu suplimente pentru pierderea în greutate. În zilele noastre, există o selecție foarte diversă pe internet. Mă interesează părerea celor care au folosit și ce părere aveți despre el. Poate că dvs., prietenii sau cunoștințele dvs. ați folosit-o. Povestește-mi despre experiența ta, rezultatele sau doar părerea ta. Voi fi foarte recunoscător! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Ianuarie 24, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2023 06. Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum sau spamul pe mesaje private Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum si in egala masura, nu accepta folosirea mesageriei private in scopul trimiterii de spam. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorilor care nu respecta aceasta regula li se va inchide contul fara avertisment. In casuta de Mesaje Private, aveti un buton rosu cu care puteti reclama mesajele SPAM.amendament 6.A. Daca tineti neaparat sa postati linkul blogului sau site-ului dvs personal pe forum, la semnatura, sau in discutii care au legatura cu subiectele de pe forum - acceptam acest lucru doar cu conditia ca si dvs sa puneti un link pe blogul dvs la site-ul nostru. In cazul in care nu faceti acest lucru, nici noi nu avem nici o obligatie sa pastram linkul dvs personal pe forum si ca atare, incalcati regulamentul nostru. Va multumim pentru intelegere. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 25, 2023 Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2023 cont inchis Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.