Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap.106


Recommended Posts

Da, si noi am testat zacustile din comert  [batcap]  eu nu ma omor dupa ea, poate mananc o data / iarna :-))) dar m am bucurat sa descopar ca cea facuta de localnici in piata este fix cum trebuie (un stres in minus pt mine care nu ma pricep).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Te referi la sterilizare? Eu fac cantități mici odată, 5-6 borcănele maxim, și le țin în frigider și le consumăm în cam 2 săpt.

Ingredientele le pot pregăti în cantități mai mari, când găsesc legume bune, le coc și le congelez. Scot cantitatea necesară când am chef să fac zacuscă et voilà.

Nu pot face multe borcane că nici nu am spațiu unde să le țin.

 

Mi- ați făcut poftă, mai am un borcănel de vinete (cumpărată), îl voi devora la prânz [bale]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Castraveți de vară- tura a doua. Sunt mari și u- am despicat în jumătate (nu până la capăt), ca să se facă mai repede. Iau și mai mici, cornișoni, să fac măcar un borcan -două.

Înainte să plecăm îi transfer la frigider.

post-115893-228298_thumb.jpg

post-115893-228298_thumb.jpg

post-115893-228298_thumb.jpg

post-115893-228298_thumb.jpg

post-115893-228298_thumb.jpg

post-115893-228298_thumb.jpg

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sper să se facă repede castraveții, au stat deja 2 zile în plin soare, pe terasă.

 

Azi salată de ton și am primit gogoși.

 

Când se mai răcorește vreau să fac zuchini jumătăți pe lung ("bărcuțe") umpluți cu carne de vită, la cuptor.

Și dulceața de afine.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am făcut și eu un pic de dulceață de afine (de cultură). Mereu uit că dulceața asta se leagă imediat (cred că afinele au multă pectină) și o las să se lege prea mult. Prin comparație, cea de vișine e complet lichidă. În fine, amândouă sunt foarte bune.

 

Azi mi-am făcut fasole verde lată, cu ceapă, usturoi și smântână. Am primit păstăile de la cineva din grădină. O nebunie!

Mâine fac tacos cu carne de vită și toate garniturile.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fleur,

vacanta placuta la Barcelona  [il]  [flo2]

 

La noi nu se gasesc vinete tot anul,/ in plus, pretul difera destul demult. Cand am ocazia, toamna, fac stoc si le coc. Dupa care fac zacusca /musaca sau le congelez pt salata de vinete.

Pe caldura nu ma apuc de fiert  pt conserve.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Adaugă...