Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap.106


Recommended Posts

 

Inca ma gandesc cum sa mi impart timpul si muncile.  [fri]

Szy,

eu ma mai inspir de pe aici, mai incerc sa ma organizez, dar sincer, m am saturat de gatit ca de mere padurete. Avem si program incarcat in fiecare zi, cu scoala, munca , antrenamente, de multe ori nici nu reusim sa mancam impreuna. Ma mai salveaza ca fii -mea incearca tot felul de retete, cel putin la desert.

 

Si mai e o chestie, s-au scumpit enorm toate.

Ca sa faci un desert, 1.50-1.80 e un kg de zahar, uleiul 3-4euro/l/ unt 2,5-3 euro pachetul. Laptele, la noi, s a facut 1,80 . La asta se adauga gazul/electricitatea si timpul.  [fri]

Nu stiu, astept vara sa mananc numai branza cu rosii. In functie de ce pret or avea si alea. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Judoca, subscriu.  [flo2]

 

Pt mine gatitul e o corvoada uriasa, eu serile nu pot sa gatesc, refuz adica, am de iesit cu patrupeda, am de citit, de facut puzzle, asta cand ma tin balamalele dupa munca :-) doar catelusei ii mai fierb ficateii. pipotele si inimile cand i se termina caserola ei mica :-), iar de cand cu preturile astea, e si mai jale. Efectiv la ce sa renuntam, la a manca in general ?! Risipa nu facem deloc - deloc. Intotdeauna am lista cu ce cumpar, de unde cumpar, cand se termina cate ceva de pe stoc trec in lista. Nu bem, nu fumam. 

Abia astept sa treaca luna asta. Pana in decembrie sa nu aud de sarbatori  [:-)))] .

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ciorbă de pui, cottage cheese cu mămăligă, prăjitura turnată cu brânză și tacos, făcute chipurile pentru școală, dar ne-am înfruptat din ele.

 

Și aici s-au scumpit toate, urmăresc reducerile și anumite magazine unde unele produse sunt mai ieftine ca în alte părți.

 

Eu gătesc în weekend, în timpul săptămânii doar când e urgent sau mai trebuie o garnitură, ceva. Pregătesc o ciorbă sau un fel doi pentru câteva zile.

 

Andacos, câte bunătăți faceți de Paște! 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si la noi totul este scump. Mi-am schimbat total modul de a face cumparaturi. Adio merg intr-un magazin si iau tot de acolo. Pai de exemplu uleiul e 2€ in magazinul A si 4 in B. Magazinele tin preturile jos la anumite produse si le umfla la altele.  E incredibil. La Auchan era o petunie 7€. Am gasit la altul cu 3. Bref, bine ca am memoria preturilor :).

 

La ale mele s-a urcat matzul in copac : numai ce le place f mult mananca de 2 ori.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am inceput pregatirile inainte sa vin la serviciu, am fiert macul (cumparat gata macinat :-) si am fiert si nuca (am spart si macinat in weekend). Urmeaza diseara prima tura de baigli, ca maine dupa-masa sa pot imparti. Diseara trebuie sa fierb si ouale.

Maine seara decoram ouale, fierb supa de pui si sper sa apuc sa pregatesc si maglavaisurile pt varza a la Cluj (am fost in piata tot in dimineata asta si am cumparat una-alta). Tot maine seara ar trebui sa fierb si cele 2 creme, pt Dobos si pt Diplomat.

Sambata fac salata de beouf si chiftele/snitele. Si mai vedem cine ce va vrea. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...