ML Publicat Septembrie 9, 2023 Raport Distribuie Publicat Septembrie 9, 2023 Cafeaua vidată am ajuns cu ea țeapănă dupa zborul spre Ro. Știu ca mi s-a mai întâmplat dar nu îmi amintesc cum am rezolvat-o. Cred ca dupa ce am desfăcut-o, subit sau mai lent și-a revenit. Intenționam sa o dau cadou, dar ezit dupa cum arată deocamdată. Experiențe similare? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 9, 2023 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2023 Cafeaua vidată am ajuns cu ea țeapănă dupa zborul spre Ro. Știu ca mi s-a mai întâmplat dar nu îmi amintesc cum am rezolvat-o. Cred ca dupa ce am desfăcut-o, subit sau mai lent și-a revenit. Intenționam sa o dau cadou, dar ezit dupa cum arată deocamdată. Experiențe similare?Cafeaua vidată e țeapănă, ca o cărămida, nu cred ca are legătura cu zborul. Dacă a moale înseamnă ca a intrat aerul in ea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Septembrie 10, 2023 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2023 Eu nu sunt băutoarele de cafea și realizez ca poate am greșit denumirea?! Punga respectiva are un cerculeț pe o fațeta și era moale înainte de călătorie. Acum este țeapănă și deformata arată suptă înăuntru cumva. Ce crezi prin urmare ca s-a petrecut și mai poate fi folosită? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elkia Postat Septembrie 10, 2023 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2023 ML, alt stress nu ai? vacanta frumoasa in romania !! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Septembrie 10, 2023 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2023 Ml,eu cred ca nu are nimic, e de la presiune.Am avut odata o punga cu croisant, a venit umflata ca un balonl Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 10, 2023 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2023 Eu nu sunt băutoarele de cafea și realizez ca poate am greșit denumirea?! Punga respectiva are un cerculeț pe o fațeta și era moale înainte de călătorie. Acum este țeapănă și deformata arată suptă înăuntru cumva. Ce crezi prin urmare ca s-a petrecut și mai poate fi folosită?Dar dacă o înțepi cu acul puțin? Oricum, n-are nimic. E foarte buna de băut. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Septembrie 10, 2023 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2023 De ce sa o intepi? Daca persoana nu desface relativ repede pachetul sa o consume? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Septembrie 10, 2023 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2023 Ahaha, Elkia, am o ureche înfundată de miercuri de când am aterizat. Abia in urma cu 1 ora s-a desfundat. Cred ca si ea este in situația pungii cu cafea. Judoka, băiatul îmi spunea ca și lui i s-a umflat punga cu chipsi când a început sa urce in altitudine in Colorado cu masina. Este f. tentanta ideea cu înțepătura totuși, Letiția. Este adevărat ca nu știu care va fi soarta pungii după ce i-o dau dentistului. Trebuie sa ii explic cumva. Tot ce vreau sa știu ca nu s-a stricat Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Septembrie 10, 2023 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2023 nu s-a stricat mai, si mie mi s-a intamplat Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Septembrie 11, 2023 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2023 Eu nu sunt băutoarele de cafea și realizez ca poate am greșit denumirea?! Punga respectiva are un cerculeț pe o fațeta și era moale înainte de călătorie. Acum este țeapănă și deformata arată suptă înăuntru cumva. Ce crezi prin urmare ca s-a petrecut și mai poate fi folosită? Acel cerculeț este de fapt o supapa, unele sortimente de cafea au asa ceva, apeși pe punga pentru a simți aroma .Din cauza presiunii din timpul zborului, tot aerul din pachet a ieșit prin supapa. Acum a devenit oarecum vidata :-). Cu siguranță că poate fi folosita, cafeaua în sine nu a pățit nimic. Încearcă sa apeși ușor cu o scobitoare în centrul cerculetului, poate reușești sa deblochezi supapa. Deși din câte știam aceste supape sunt unisens, doar lasă aerul sa iasă din punga, nu și sa intre . https://blog.kfea.ro/ce-sunt-supapele-din-pungile-de-cafea-si-la-ce-folosesc-ele/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.