Letitia1 Publicat Mai 9 Raport Distribuie Publicat Mai 9 România nu a trimis pe nimeni anul asta? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Mai 9 Raport Distribuie Postat Mai 9 Nu, ca nu a avut TVR bani. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 9 Autor Raport Distribuie Postat Mai 9 Wow! Ce chestie? Bani pentru ce? Au venit Armenia și Georgia și România nu a avut bani? Vreau sa spun nu-mi plac deloc prezentatoarele. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Mai 10 Raport Distribuie Postat Mai 10 "Constrângerile financiare şi dorinţa de a reprezenta România la un nivel performant sunt motivele pentru care Consiliul de Administrație (CA) a decis ca TVR să nu participe la ediţia din acest an a Eurovision Song Contest (ESC). Hotărârea a fost luată în ședința de astăzi, 25 ianuarie, cu 5 voturi „pentru", 4 „abţineri" şi 4 „împotrivă".Tot astăzi, Consiliul de Administraţie a aprobat bugetul SRTv pentru 2024, care nu conține suficiente fonduri pentru a garanta participarea României conform standardelor tot mai ridicate ale concursului internațional.În acest an, pe lângă producțiile consacrate, TVR alocă resurse consistente pentru alte producţii şi proiecte prioritare. Printre acestea: transmiterea Jocurilor Olimpice de vară de la Paris, continuarea procesului de retehnologizare - automatizarea emisiei canalelor SRTv, investiţii în sistemul de producție al ştirilor, continuarea investiţiilor în noul sediu al TVR Craiova și alte proiecte de modernizare îndelung amânate." http://www.tvr.ro/ca-al-srtv-nu-a-aprobat-participarea-la-eurovision-2024_44394.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 10 Autor Raport Distribuie Postat Mai 10 Nu cred ca e mare pierdere pina la urma, uite Moldova a facut eforturi si nu s-a calificat. Am impresia ca se plateste si o taxa de participare care e destul de maricica. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Mai 11 Raport Distribuie Postat Mai 11 Eurovij s-a transformat intr-un spectacol grotesc. As vrea sa gasesc macar un motiv sa ma uit in seara asta .Nu am urmarit semi-finalele dar am vazut un video cu toate melodiile participante ,plus o multime de stiri nefavorabile. Prezentatoarele nu mi-au placut nici mie Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 11 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11 Sint complet de-acord cu tine. Acest eveniment a fost acaparat de o anumită minoritate …sexuală și acum vedem rezultatele, promiscuitate, vulgaritate, nerușinare. Eu știam ca asta e un spectacol pentru întreaga familie, ori multe puneri in scena sint x rated, ca de exemplu bărbați facind sex in grup intr-o toaleta publica! Și asta e doar una din scene. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Mai 11 Raport Distribuie Postat Mai 11 (editat) Da , e un show de familie , dar la ce piese au trimis , e mai mult X rated.Olanda a fost eliminata din concurs Editat de Mai 11 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 11 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11 Netherlands’ Eurovision contestant kicked out of song contest over backstage incident hours before final. Swedish police are investigating “a complaint made by a female member of the production crew” about Joost Klein. A politicised f@ck fest, asta a ajuns Eurovionul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Mai 11 Raport Distribuie Postat Mai 11 Mai bine ca nu au trimis pe nimeni, mai fac o pauza Marciuca si restul de la plimbari pe bani publici. Prima oara in istorie au eliminat pe cineva , cica il urmareau pe olandez cu camera insistent si ala i - a zis ceva de dulce. In culise. Interesant ca in "buna" traditie PC nu au spus nimic clar pana azi , au fost doar speculatii . . Joi seara s - ar fi intamplat cica, dupa a doua semifinala. Plangere la politie, tot tacamul. Omu' are niste pareri contra curentului politic actual, si le - a facut publice...cam asta e. Nu era destul ca a castigat Ucraina fortat, toti ciudatii cica fac spectacol , bleah. Dupa ce au ignorat voturile Romaniei atunci, mintind oribil , excelent ca nu au participat! Olimpiada e importanta , da. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.