Administrators Admin Publicat Septembrie 6 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 6 Noi încă suntem în proces de configurare a platformei, de finalizare a traducerii și de activare a unor funcționalități noi. Totuși, dorim să facem aceste lucruri în paralel cu utilizarea voastră de zi cu zi. Suntem curioși, cum vi se pare noua platformă din punct de vedere al ușurinței în utilizare? Vă este mai ușor să scrieți, de exemplu, de pe telefon? Aveți sugestii? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 6 Raport Distribuie Postat Septembrie 6 Mie imi place, mai ales cit e de usor sa vezi subiectele active. La forumul vechi nu imi apareau subiectele active in varianta full. Merge repede si bine, n-am decit cuvinte de lauda. Multumim tare mult!🌺 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 6 Raport Distribuie Postat Septembrie 6 (editat) Si mie imi place mult noua platforma, avem posibilitatea de a ajunge "mai repede" la bara cu subiecte active? Si-mi place ca daca incepi un mesaj, se salveaza pentru mult timp, il poti continua/recupera si dupa o zi. Unde vedem membrii on line, am vazut si eu acum vreo doua zile, insa de atunci ...nu. edit.Intrebarile se refera la accesarea de pe computer, pe mobil, am inca nu am testat , sa trimit mesaj Editat de Septembrie 6 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 6 Raport Distribuie Postat Septembrie 6 (editat) 31 minute în urmă, andacos a spus: Si mie imi place mult noua platforma, avem posibilitatea de a ajunge "mai repede" la bara cu subiecte active? Si-mi place ca daca incepi un mesaj, se salveaza pentru mult timp, il poti continua/recupera si dupa o zi. Unde vedem membrii on line, am vazut si eu acum vreo doua zile, insa de atunci ...nu. edit.Intrebarile se refera la accesarea de pe computer, pe mobil, am inca nu am testat , sa trimit mesaj te duci pe Forumuri, apoi faci click pe unul din forumuri (ex Discutii si taclale) si vezi in dreapta cum te uiti la ecran, cine e online. Daca dai full list vezi si exact cine si unde se uita. Editat de Septembrie 6 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana Postat Septembrie 6 Raport Distribuie Postat Septembrie 6 Imi place! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Septembrie 6 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 6 Ceea ce mi 🤪se pare super este cat de ușor scrii de pe telefon !!!😘😍😍 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tonia Antonia Postat Septembrie 6 Raport Distribuie Postat Septembrie 6 8 hours ago, Letitia1 a spus: Mie imi place, mai ales cit e de usor sa vezi subiectele active. La forumul vechi nu imi apareau subiectele active in varianta full. Merge repede si bine, n-am decit cuvinte de lauda. Multumim tare mult!🌺 Eu nu reusesc sa vad subiectele active, nu stiu unde sa caut. Poti sa imi spui, te rog? Intru de pe un MacBook Pro. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 6 Raport Distribuie Postat Septembrie 6 Uite, pe bară ia albastră de sus. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Septembrie 7 Raport Distribuie Postat Septembrie 7 17 hours ago, Tonia Antonia a spus: Eu nu reusesc sa vad subiectele active, nu stiu unde sa caut. Poti sa imi spui, te rog? Intru de pe un MacBook Pro. Dacă ești pe telefon mergi pe cele 3 linii din dreapta sus și acolo găsești Activitate . îți poți face un filtru și îl salvezi și n funcție de opțiunile proprii . si io tot în testări sunt . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devo Postat Septembrie 7 Raport Distribuie Postat Septembrie 7 Buna! Merge usor Forumul si mie imi place. Dar daca vrei sa fii icognito, se poate? Si daca da, cum? Inca nu am descoperit asta la setari. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.