Administrators Admin Publicat Septembrie 7 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 7 Dupa migrarea datelor trebuie sa reindexam milioane de mesaje. In plus inca facem o serie de modificari. Deci in zilele urmatoare exista sansa ca in anumite momente forumul sa fie mai slow sau sa fie offline. Multumim pentru intelegere! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 9 Raport Distribuie Postat Septembrie 9 Gasesc postarea pozelor putin anevoioasa. Plus nu stiu cum sa pun mai multe poze cu explicatie in acelasi mesaj. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Admin Postat Septembrie 9 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 9 Dupa ce incarci imaginile poti sa faci click dublu pe ele si sa le editezi informatiile, de exemplu Titlu Imagine. De asemenea, merge Copy+Paste in mesaj cu imaginea si face upload automat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 9 Raport Distribuie Postat Septembrie 9 Multumesc.🌻 Incerc acasa sa mai pun niste farfurii cu mincare si explicatii toate in acelasi mesaj. 😀 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 11 Raport Distribuie Postat Septembrie 11 On 09.09.2024 at 11:54, Admin a spus: Dupa ce incarci imaginile poti sa faci click dublu pe ele si sa le editezi informatiile, de exemplu Titlu Imagine. De asemenea, merge Copy+Paste in mesaj cu imaginea si face upload automat. Am încercat de pe tabletă și nu merge să pui mai multe poze, fiecare cu o explicație. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 12 Raport Distribuie Postat Septembrie 12 Am incercat si cu mouse-ul si daca double click incepe sa multiplice pozele, apar ca pe prima pagina. Deci modul cum se posteaza pozele nu e ok. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.