Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Grupul in miscare cap.7

Recommended Posts

La platforma noua, subiect nou, poate va fi mai activ.

M-am uitat la subiectul precedent, era din "vremurile bune", cind eram in doi, cind ma puteam misca de 2-3 ori pe saptamina, cind mergeam in drumetii...

Stiu ca ma mai scris ca nu mai am timp, insa duminica reusesc uneori sa ma mobilizez si sa ies la miscare.

Ca astazi de exemplu, e asa frumos afara, am iesit la o runda de nordic in padure, padurea era aglomerata, era crosul  de toamna (imi doresc sa particip si eu desi eu nu sunt alergatoare...), erau de toate categoriile de virsta, cred ca unul dintre participantai era aproape de 80 de ni.Ce sa spun decit...respect!!!

Desi nu mai am timp sa merg asa des, totusi , scot acealsi timp ca in perioada cind faceam mai des nordic.

Vreau anul viitor-daca voi fi sanatoasa si nu vor interveni schimbari majore, sa traversez Alpii din Germania in Italia(grup organizat) asa ca imi trebuie training.

Distribuie pe alte site-uri

• Administrators

Da, sunt in continuare adepta acestui stil. 

Am am alergat 7 km inca de dimineata. Imi place sa alerg dimineata. Probabil ca 7 km sunt limita mea acum - pentru ca exact la 7 km am o durere sub coaste - deci imi spune corpul ca e deajuns.

Hai sa re-activam miscarea si la topic.

Astazi n-am putut iesi la miscare, plec miine in concediu, asa ca am avut o multime de treaba, inclusiv bagaje de facut.

De la Bucuresti merg direct la Sinaia..tare imi doresc sa merg in drumetie, insa cu ursii astia peste tot...m-a luat groaza.Anul trecut am fost singura pina la Cota 1400, insa m-am aventurat de drumul "forestoer" , nu pe traseul marcat care nu mi s-a parut destul de bine marcat.Acum, ma gindesc ca m-am aventurat, ca am riscat, insa a iesit bine pina la urma si eu fericita ca am facut o drumetie singura.

Anul asta sincer nu ma mai aventurez, as vrea sa merg la Busteni, sa merg macar pina la Cascada Urlatoare, o fi vreu risc.Voi ce experiente aveti ?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...