Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sarcina 8 saptamani si prima sperietura

Recommended Posts

Bun, am povestit cum am aflat ca bebe ne va lumina vietile. Ei bine, eram acasa, nu faceam efort, eram cumintica. La un moment dat merg la baie si cand ma sterg vad sange. M-am pus pe strigat sotul si am fugit la urgente. Sotul nu avea voie in cladire, asa ca asteptam plansa si tremuranda sa vina dr de garda. O asistenta mai in varsta a venit si m-a imbratisat si mi-a spus sa stau linistita ca medivii sunt foarte buni si bebe o sa fie bine. Intr-un final vine dl dr, ma consulta si imi spune ca am un hematom, ca trebuie sa iau tratament si sa fac repaos total ca sa se absoarba si sa nu cumva sa absoarba sarcina si sa revin dupa 2 saptamani. Faceam naveta pat-baie si la pranz la masa. In rest dimineata si ssara imi aducea sotul mancare la pat. Mai gatea ei, mai catering, mai trimitea soacra mea ceva ciorbita. Si uite asa au trecut cele 2 saptamani si hematomul s-a absorbit!❤️

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...