Andreea.Elena.Mirela Publicat Septembrie 30 Raport Distribuie Publicat Septembrie 30 Bună !! Am fost nevoită să fac un rmn la zona lombară și când mi s-a citit RMN-ul mi s-a zis ca am lichid la nivelul recesului douglas de aproximativ 22 mm , am nevoie să știu dacă este posibil să am acest lichid si dacă as fii fost virgină și dacă ar trebuii să merg la medic Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 1 Raport Distribuie Postat Octombrie 1 Cu siguranta nu are nimic cu virginitatea. Dar da, ar trebui sa mergi urgent la medic ca una din cauzele lichidului din sacul douglas e o posibila sarcina extrauterina. Doctorul ala de la eco nu a zis nimic? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea.Elena.Mirela Postat Octombrie 2 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 2 Am făcut RMN la zona lombară și mi-a prins în rmn și asta , dacă aș fii fost virgină aș fii putut avea asta ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 2 Raport Distribuie Postat Octombrie 2 Da, ca ar putea sa fie si din cauza unei infectii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Octombrie 3 Raport Distribuie Postat Octombrie 3 Andreea.Elena nu stiu cati ani ai , dar indiferent, virginitatea este doar si numai treaba ta !!! Absolut a nimanui ! Deci spune exact ce vor altii sa auda 🙂 si ai grija de sanatatea ta ! mcoca și Laura25 2 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.