Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat (editat)

Bună, am și eu nevoie de un sfat.. Se pare ca nu ma pot înțelege cu tatal copilului.. 

Lucrează în strainatate, nu locuim împreună pentru ca suntem din orașe diferite. săptămâna trecută a venit în tara. De abia azi a venit sa ma vadă. Însă surpriza, a venit cu mama lui. Și au început amândoi sa se ia de mine de ce nu vreau sa facem actele. Am ținut sa le zic ca asta trebuie sa discut eu cu el. Dar au insistat sa discutam. Le-am spus ca am simțit ca el nu m-a sprijinit moral și ca asta m-a făcut sa ma mai gândesc..nu mi-a fost alături nici când am avut sangerare și m-am speriat ca pierd copilul, ca el în loc sa vina sa ma vadă a mers cu mama lui la ikea. nici când fătul a fost diagnosticat cu dsv și a trebuit sa merg la medic la București el îmi spunea ca în familie la el nu au fost cazuri asa, și ca sunt trimisa la București pt ca medicii sunt mana în mana. Și eu asta simt acum ca nu pot avea o relație cu el și ca să ne concentram doar pe bebe. Doar ca ei insistau ca eu sunt cea vinovata și parca se făceau ca nu aud când le ziceam cum ma simt. Sunt în săptămâna 35, au plecat și nici nu m-au intrebat ce am nevoie pentru bebe ca se apropie nașterea. 

Îmi fac griji pentru bebe sa nu il afecteze faptul ca ma consum. 

Trebuia sa ne mai cunoastem pana sa ne decidem sa facem bebe, îmi asum treaba asta. Dar acum deja am 8 luni.. Le-am spus ca trebuie sa ne înțelegem pentru bebe, sa vina și el sa îl vadă, chiar dacă noi momentan nu mai puteam avea o relație. Îmi fac și griji ca nu vreau sa ajung prin instanta sa ne certam pentru bebe. 

Încerc sa ma liniștesc, dar ma doare. Ma simt rănită. 

Editat de AdrianaLi
  • AdrianaLi a schimbat titlul în Un sfat. Nu ma înțeleg cu tatal copilului
  • Administrators
Postat

pentru ca esti insarcinata, cel mai important este sa incerci - daca reusesti - sa nu te umpli de energie negativa. La naiba cu ei 🥹, ce conteaza esti tu si bebe. Mergi pe drumul tau si incearca sa nu  pui la suflet rautatile lor. Nu te simti ranita. Vei fi mama si asta e ceea ce conteaza. Este cel mai mare cadou pe care il vei avea.

Succes la nastere  - sa ne spui cum a fost.

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Dacă ai deja rețineri e bine să ții un jurnal detaliat cu date, vizite, cadouri, bonuri la tot ce primești si salvează mesajele de pe telefon pt ca nu știi când vei avea nevoie de anumite dovezi .

Părerea mea e să consulți și un avocat. 
Sper sa ai un cerc de prieteni și familie care să te ajute.
încearcă să te bucuri de aceste momente deosebit de frumoase și îți doresc multă sănătate ție și la bebe și o naștere ușoară . 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...