Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

• 0

Întrebare

Postat

Dragi mamici, cum faceti sau cum ati facut fata la raceli ? Sunt insarcinata in 15 saptamani si in decurs de 1 luna jumatate m-am racit de 3 ori, dintre care de 2 ori am fost pe antibiotic acordate de medicul de familie. Imi este frica pentru bebe, sa nu il afecteze cu ceva 

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori pentru această întrebare

Zile populare

Top autori pentru această întrebare

1 răspuns la această întrebare

Postări Recomandate

• 0
Postat

Buna!

Si eu am fost racita de 2 ori pana acum (20 de saptamani).

Iti spun sincer ca nu am luat antibioticul recomandat de catre medic, deoarece nu simteam ca este atat de grav.

Am stat la pat, am dormit cat de mult am putut, am baut super multe lichide, am mancat foooarte multe citrice (pentru vitamina C, in special grapefruit - are cel mai mare continut, din cate stiu), am discutat atat cu medicul de familie cat si cu ginecologul despre aceste raceli si mi s-a recomandat vitamina C de 1000ui si vitamnia D de 2000ui, pentru intarirea sistemului imuinitar, iar ca forma de preventie, evit situatiile aglomerate precum vizitre la mall in weekend cand e plin de virusi in aer si spatiul e neaerisit, copiii, care sunt cea mai usoara forma de transmitere, si imi intreb apropiatii si prietenii inainte de a ne vizita unii pe altii daca sunt ok si sanatosi, dupa ce am avut o discutie foarte sincera cu ei...

Sper sa te ajute acest raspuns. Sarcina usoara si multa multa sanatate tie si lui bebe! 🤗

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la întrebare...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...