Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Am aflat ca sunt însărcinată la 5 săptămâni. Eu și soțul ne doream tare mult să fie băiețel, dar până la 15 săptămâni nu am putut afla așa ca am început să facem liste cu nume de fete și băieți. 
Eu am avut mai multe variante care mă atrăgeau, însă soțului nu. După multe căutări ne-am decis la două nume de băiețel în cazul în care va fi să fie, și anume Noah Christian sau Noah Ioan.

Pana aici totul ok și destul de repede as putea spune, însă am început să căutăm numele de fetiță. Eu una aveam un sentiment puternic ca vom avea o bebelină, am și visat într-o noapte cum eu voi crește o fetiță. Am trecut printr-o listă lungă, am încercat să facem asocieri, ne-am dorit să aibă un nume mai unic și totuși ușor de pronunțat și un nume de sfânt. Procesul a fost foarte lung, am decis numele “principal” să îi spun așa dar nu găseam și acel nume de sfânt care să se potrivească, să sune frumos… într-un final am spus ca o lăsăm așa până aflăm ce este de fapt și după aceea poate ne va fi mai ușor să ne decidem. 

Am fost la prima morfologie și am rugat-o pe doamna doctor să ne treacă pe un bilețel sexul copilului pentru a face un gender reveal. A mai durat o lună de la morfologie până la petrecere. Într-un final, rezultatul petrecerii a fost ca Dumnezeu ne-a dat fix ce ne-am dorit și nu a mai fost nevoie să căutăm nume de fetiță.

Acum îl așteptăm pe Noah Christian. 😍💙

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...