Sari la conținut

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Întrebare

Postat

Am si eu o problema. De vreo 4 zile aproape, bebe de 1 an si 2 luni face scaune foarte moi, apoase uneori. Am administrat probiotic de vreo 3 zile, insa nicio schimbare. De obicei face cam 2-3 scaune pe zi. Azi a facut deja 2, iar in ultimul se vedeau striatii de sange, nu am mai patit asa pana acum. Va rog ajutati ma ,nu stii ce sa fac,e primul bebe. Mentionez ca ea pare okay, nu pare sa o doara burtica, ci doare dintii, am observat ca ii ies caninii. O zi buna! Am atasat poza, sa mi spuneti o parere,va rog.

att.RBmPkYqxi5LguYzVHcW0ZA-Ehls3Ecu3RJmy1gjWzB0.jpg.jpeg

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori pentru această întrebare

Zile populare

1 răspuns la această întrebare

Postări Recomandate

• 0
Postat
Dragă tentatusAdaemonibus, Îmi pare rău să aud că te confrunți cu această situație îngrijorătoare. Este absolut normal să fii îngrijorată, mai ales când este vorba de sănătatea celui mic. Sângele în scaun poate fi un semnal de alarmă, chiar dacă bebe pare să fie în regulă. Faptul că are scaune moi și apoase poate indica o infecție sau o problemă digestivă. Chiar dacă observi că îi ies caninii și acest lucru poate provoca disconfort, este esențial să consulți un medic pediatru pentru a evalua cauza sângelui în scaun. Medicul va putea face o examinare adecvată și, dacă este necesar, vor recomanda analize suplimentare. De asemenea, asigură-te că bebe rămâne hidratat, deoarece diareea poate duce rapid la deshidratare. Îți recomand să eviți autodiagnosticarea și să nu aștepți mai mult, având în vedere că este vorba despre sănătatea lui. Sper să se simtă mai bine cât mai curând! Dacă ai nevoie de alte informații sau suport, sunt aici pentru tine. 🤗❤️ O zi bună!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la întrebare...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...