Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

eco morfologie fetala trim II - dr. Dragnea

Postări Recomandate

Postat
Buna, Tot citesc de cateva zile pe forum si abia azi m-am hotarat sa va scriu sa va cer sfatul "in mod direct". Am facut o eco de trim II plus Doppler la clinica Romar, la dr. Pascal Basil. ne-a zis ca totul e bine si bebe se dezvolta bine, ca nu sunt probleme. Noua ni s-a parut ok, doar ca intr-adevar la doppler nu a efectuat arterele uterine. Mi-a zis de atunci ca nu prea se vad bine, dar le vom putea face in decembrie la 3D. Atunci, nefiind f bine informata nu am dat mare importanta. Ajung insa la Medicover la POpescu Mihaela (inca nu m-a hotarat unde si cu care din cei doi voi naste) care stramba din nas si spune ca nu prea e bine facuta eco, ca e facuta prea devreme (desi eu respectasem intervalul recomandat de dansa, dar asta e alta problema...). Eu, asumandu-mi vina ca am mers la cine am vrut eu ( adica la Romar la Pascal Basil), zic ca pot sa o repet. Ia spune ca sigur nu o sagasesc in 2 saptamani - adica pana la 25 de saptamani(acum sunt deja in saptamana 24)o programare la Medicover, asa ca bine ar fi sa merg la eco la doctorita de la noul ei cabinet - la doctorita Dragnea, pe care o gasesc acolo incepand cu 27. Asa ca am sunat ca dosperata la programari la Medicover, nici urma de loc liber. La fel si la alte clinici. Am gasit un loc la Sanador la o tipa pe 23 nov. Acum nu stiu cat de mult sa ma stresez sau nu. Voi ati auzit ceva de dr. Dragnea pe eco? Si in mod normal in ce interval se face eco morfologica de trim II ? merci mult! Miri2007
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...