Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Raspuns de la agentie

Postări Recomandate

Postat
Am cerut oferta pt Lido di Jesolo. Ne-au trimis-o (la apartamente, fara numele locatiilo). In pozele trimise langa oferta am regasit o rezidenta care ne-a placut pe internet. Am solicitat-o, si iata raspunsul: "In ceea ce priveste apartamentele pt 5 persoane la 1065 euro nu va putem confirma nici unul cele cerute de d-voastra intrcat se procedeaza in felul urmator: noi facem o cerere in Italia dar ni se confirma apartamentul in conditiile prezentate in descrierea pe care v-am trimis-o, numele si adresa hotelului se stiu doar cu 2 saptamani inainte de plecare" Cum e posibil [bang], cu copil de 2 ani dupa tine sa nu sti unde mergi?!!!! Oare numai pentru agentiile din Romania se practica asa ceva: ce ramane le dam la romani (la parter, fara balcon si cu fata la blocul de viz-a-viz) Codruta &[zana] Petra Alexandra [url="http://b2.lilypie.com/eNhgp3/.png"]asa crestem noi [/url]
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Se pare ca da. Si eu am cerut la agentie ceva asemanator(am vrut sa stau intr-un anume corp al hotelului la care merg). Chiar managerul agentiei mi-a zis sa dau 10 euro la receptie si ma cazeaza unde vreau, pt. ca ea nu poate sa-mi scrie asa ceva pe voucher, ca nu se stie unde vor avea camere libere in momentul respectiv.
Postat
Da, si de la o alta agentie acelasi raspuns l-am primit. Vai de capul nostru [help] Codruta &[zana] Petra Alexandra [url="http://b2.lilypie.com/eNhgp3/.png"]asa crestem noi [/url]
Postat
Codruta,eu nu am inteles de unde ai primit raspunsul .De la agentia din Romania sau din Italia?Noi anul trEcut am contactat pe mail ag din Italia,am spus ca dorim la resedinta care ne-a placut ,am specificat tipul ap si perioada si ne-a dat raspuns in 4,5 zile.A fost simplu si au fost si acolo foarte atenti cu noi.La un moment dat ne-au sarit sigurantele si nu mai aveam curent.Am sunat la agentie si in max 15 min a venit si l-a reparat.Nu puteam baga in priza si boilerul si uscatorul de par,insa eu am uitat .Nasa mea are agentie de turism si s-a suparat ca nu ne-am cumparat de la ea vacanta,dar rezidenta a costat 230 eur o sapt si la ea era 380 eur.Am gasit oferte frumoase la Cavallino linga Lido.Cred ca nu e asa aglomerat.Vacanta placuta tuturor1
Postat
Codruta,eu nu am inteles de unde ai primit raspunsul .De la agentia din Romania sau din Italia?Noi anul trEcut am contactat pe mail ag din Italia,am spus ca dorim la resedinta care ne-a placut ,am specificat tipul ap si perioada si ne-a dat raspuns in 4,5 zile.A fost simplu si au fost si acolo foarte atenti cu noi.La un moment dat ne-au sarit sigurantele si nu mai aveam curent.Am sunat la agentie si in max 15 min a venit si l-a reparat.Nu puteam baga in priza si boilerul si uscatorul de par,insa eu am uitat .Nasa mea are agentie de turism si s-a suparat ca nu ne-am cumparat de la ea vacanta,dar rezidenta a costat 230 eur o sapt si la ea era 380 eur.Am gasit oferte frumoase la Cavallino linga Lido.Cred ca nu e asa aglomerat.Vacanta placuta tuturor1
Postat
Viana [pup], normal ca de la agentiile din Romania am primit acest raspuns. Acuma urmeaza sa caut pe cineva care stie sau are prieteni cu agentii sa ma ajute sau sa apelam direct la o agentie din Italia. Codruta &[zana] Petra Alexandra [url="http://b2.lilypie.com/eNhgp3/.png"]asa crestem noi [/url]
Postat
De ce nu cauti pe net si sa iei legatura direct cu resedinta sau hotelul care iti convine? Noi am incercat in toamna sa facem rezervari ptr schi in Austria prin agentii din Ro ( agentii mari, cu renume) si nu am reusit...ba imi ofereau cu totul altceva ( cerusem ianuarie Zell am See si primeam oferte ptr revelion in Viena) sau imi spuneau ca nu mai sunt locuri la hotelurile respective. Prin urmare am cautat pe net date de contact ale hotelurilor care imi placusera si am trimis emailuri...in 2 zile aveam deja rezervarile facute intr-unul din hotelurile pe care agentiile din Bucuresti imi spusesera ca sunt ocupate. Ba chiar am beneficiat si de o oferta cu skipass inclus pe care nu mi-a facut-o nici o agentie.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...