Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Piedici in adoptie

carry

Postări Recomandate

Postat
Suntem o familie cu atestat de familie adoptatoare. Cum mereu reactia celor de la DPC este " momentan nu sunt copii adoptabili, mai asteptati " noi am avut norocul ( sper eu) sa gasim un copilas aflat in plasament de 2 ani ( !!)a carui situatie nu este inca clarificata. Ni s-a spus ca mama , in cei 2 ani, nu l-a vizitat decat o singura data, traieste acum cu un concubin( care este altul decat tatal copilului), mai are un copil cu ea, si cei de la DPC ne-au spus ca parerea ei in instanta nu va mai conta, invocandu-se reaua credinta. Problema este cu tatal biologic al copilasului( a carui adresa , dupa multe eforturi am aflat-o noi)si care tata nu si-a vizitat copilul niciodata in cei 2 ani. Intrebarea ( intrebarile) mele sunt : -daca acest tata refuza sa-si dea acordul ptr adoptia copilului, instanta ii va da castig de cauza acestuia ? Chiar daca nu-l intereseaza soarta acestui copil ? -daca este plecat in strainatate si nu se va prezenta in instanta , se va astepta pana va catadicsi el sa dea un raspuns ? -faptul ca l-a maltratat pe acest copil cand era mic poate influenta in vreun fel instanta chiar daca el va refuza adoptia ? Va multumesc anticipat ptr raspuns, suntem disperati, ne dorim f mult acest copilas, care timp de 2 ani nu a putut creste intr-o familie adevarata...[V] carry
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...