Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *

Postări Recomandate

Postat
quote:Originally posted by grati.ela

cred ca ma duc la culcare...maine am ore si asa n-am pofta dar tre sa comunic rezultatele de la degrevare. haideti sa vedeti ce zuza sunt...de nervi ca era galagie cand am vrut sa dau subiectele m-am hotarat sa le dau pe numere dupa cum urmeaza: dak ultima cifra a lui 3 la puterea numarului dat de produsul dintre nr litere ce formeaza numele si nr literelor ce formeaza prenumele este 9 sau 1 atunci esti nr.1; dak da 7 esti 2 si dak da 3 esti 3. trei sferturi au parasit sala dupa 10 minute pt ca nu stiau ce nr sunt...si s-a facut liniste!!!! M-a smintit sarcina asta, nu?![gravi][baietel]31+AMR 8

id="quote">id="quote">Gratielaid="red"> , sadica ce esti...[drac] Cum ti-a venit ideea asta ?id="blue">[gravi]35+ cu Sara - Eliza [fetita]Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta Am mai crescut?
  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by gattasalvaje

Asta cu numele pe certificatul constatator al nasterii mi l-a zis azi o moasa de la CFR2 , ca o chestie la care trebuie sa fim atente pentru pregatirea internarii in spital...oricum , eu sunt hotarata demult in privinta numelui .Miki id="red">, si eu ma gandeam la Sara Maria , intr-adevar suna bine , insa vreau Eliza pt ca este nume cu traditie in familia mea ( strabunica , bunica , sora-mea , toate s-au numit Eliza , asa ca fie-mea o sa duca numele mai departe )id="blue">[gravi]35+ cu Sara - Eliza [fetita]Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta Am mai crescut?

id="quote">id="quote">Gatta, Elizaid="red"> este un nume superb si mai ales ca are traditie in familie este cu atat mai special. BB Sara o sa fie mandra de el!!Noi am vrut Maria pentru ca este nume ortodox si a fost numele strabunicii mele.Miki [gravi] 36+ [fetita] Buburuza simpaticaMikiLucrusoare buburuzaAMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!id="red">
Postat

de teama sa nu ne-o ia altcineva inainte, si din lipsa de ocupatie, am creat repede un subiect la clubul scutecelor. rog fetele care au parola sa intre si sa mai faca modificari, adaugiri etc...

Clopotei

Mari

Postat
quote:Originally posted by LaLa_20

o fi luat-o eu razna de la sarcina...da nici invizibila nu cred ca sunt...eu m-am suparat...pe voi...[q][q][q][q][q][q][q][q]Cea mai optimista gravidutza!Laura[gravi] 31s+ [fetita]Bianca Mihaelaid="red">AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!id="Trebuchet MS">id="size4">id="red">id="size6">atat mai e pana vine bebelinapoze burtikpoze cununie & nuntaLuckycamera lui bibi

id="quote">id="quote">Lala,iubita, nu esti invizibila!!Bulgarasi este un nume foarte frumos!!Uite iti dau o [floare3] ca sa te inveselesti![pup] fataMiki [gravi] 36+ [fetita] Buburuza simpaticaMikiLucrusoare buburuzaAMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!id="red">
Postat

Voiam sa va mai povestesc ce-am mai invatat azi la Scoala Mamelor ...au fost cateva lucruri care nu le stiam si care merita dezbatute. Dar las asta pt maine , ca acum imi pica ochii-n gura si nu mai vad bine tastele de la calc. Azi noapte am dormit doar 4 ore si trebuie sa recuperez si eu...

V-am pupat si va urez somn usor !id="blue">

[pup][pup]

[gravi]35+ cu Sara - Eliza [fetita]

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Am mai crescut?

Postat

Creatzaaa [bis] acum uitandu ma prin emailul zuzicilor am dat peste situl sotului tau...si ce'am vazut!!! Ai fost nasha la Craiova.

Frumosi si finii si nasii.

Are "fina" o poza pe strada facuta....e la 25 de pasi, sa zic, de blocul nostru. hehe...ce aproape erau Mariucile si nu stiau. Cand a fost nunta? Asta vara?

31+ [fetita]

id="red">AMR Max 9 saptamani !!!

sshose

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Postat

Noi avem inca probleme cu alegerea numelui bebeului... Nu ne hotaram...

Asa am facut si cu Andrei, i-am ales numele cu cateva ore inainte sa nasc...[:)] Acum ne gandisem la Alexandru Luca, dar nu suntem siguri (Andrei vrea sa ii zicem Alex, iar noua ne place Luca [:)]). Ma rog, mai avem vreo doua luni sa deliberam... [:D]

Fetelor, noapte buna! Si eu ma duc la culcush... Sper sa primim maine vesti bune despre Angi.

V-am pupacit.

Tina [gravi] 29+ cu [baietel] si mami de Andrei [auto] (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!

Povestea nasterii lui Andrei

Poze cu iubirea mea Andrei

Postat

LaLa_20id="red">,

Si eu te vad! [:D]

Am zis si eu de bulgarasi, dar merge si clopotei, mai ales ca se potriveste cu nasterea asta neasteptata care s-a lasat cu "zgomot", hihi!

[gravi] 33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANIid="red">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...