Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *

Postări Recomandate

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by gugushtiuc

ANGELIQUE, maine imi iau inima in dinti si merg in oras ca sa iau si eu o cadita. Poate il conving pe sotul meu sa ma duca pana la magazinul de unde am luat papuceii si iau o pereche si pt Victor[:D].GUGU [gravi]37+ [baietel] Alex? [batcap]poze mami, tati si GUGU micAMR 6 ZILE!!!id="size5">id="red">

id="quote">id="quote">[pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup]Pupici, [pegeam]Angelique [gravi] 38+ [baietel] bb Viktorid="purple">noi 2id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, pozeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, povestea nuntiiid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, luni de miere...id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">[9cer], evolutie burtica id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, lucrusoare bebeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, cum creste [copil] id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1"> Mareid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, Munteid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, Floriid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">AMR: maxim 14 zile!id="size3">id="red">
Postat

Fetele am intrat sa va salut si sa va spun ca in noaptea asta vine mama asa ca s-ar putea sa nu mai intru pe forum cateva zile.

Azi am facut o gramada de treaba in casa,sunt franta,urmeaza 2 ore cu masina pana la aeroportul din Dubai,stat in aeroport cred ca alte 2 ore si jum,plus alte 2 ore la intoarcereDar ma bucur

Sa-mi tineti pumnii sa nu ma apuce contractiile prin aeroport ca ar fi super nasol. Doamne-ajuta!

Lala_D saru-mana de raspunsul cu serul.

Mitsu felicitari pentru putzulica (eu asa imi alint baiatul [:D])

Irlandeza imi pare rau ca te simti iar rau.

Poze

Elena

[baietel]37+

AMR 17 zileid="size4">

Postat
quote:Originally posted by Ven

Hello, zuzici.Mersi de aprecieri pt. bradut. A iesit asa frumos pt. ca am avut un ajutor pe cinste [pup] De vreo 3 ani il fac tot asa, in albastru si argintiu, dar deja m-am plictisit. Anul asta insa, cu burtica n-am avut nervi de umblat dupa alte ornamente. Anul viitor am promis solemn ca il vom face in rosu cu auriu., sau ceva mai 'revolutionar', mov sau oranj. Am vazut nist braduti impodobiti in culorile astea mai putin clasice si mi-au placut la nebunie!Masuta de infasat, da, Angi, exact asta se va intampla cu ea cand scapam de bebelusi :) va deveni o comoda normala, pt. haine de copii "mari" :)Azi dimineata la 5.30 iar am avut contractii [bang] M-am trezit, am luat Gynipralul, No-spa si juma de Diazepam. La 7.30 cand sa ma trezesc sa-l pregatesc pe Markus de gradi, teroare..........ametita de nici nu puteam sta ca lumea in picioare. L-am echipat asa, in reluare si am sunat-o pe tanti sa-l duca ea.Dar apoi am fost la coafor [:D] Si M-AM TUNS, spre mirarea tuturor cunoscutilor, care stiau cat de mult imi place parul lung si ce obsedata eram sa "mi-l cresc" cat mai luuuuuung posibil :)) Uite aici rezultatul, de care eu sunt destul de incantata. Pai ce, bebe nu ar vrea sa-si vada prima data mama cu o tunsoare bob trendy? [;)]Venera [gravi], mama lui Markus[pk]AMR 13 zileid="red">id="size4">Markus e mare!

id="quote">id="quote">Venid="red">,iti sta super bine cu tunsoarea asta!!Iar bradutul e demential![pup]Miki [gravi] 36+ [fetita] Saara Mariaid="red">MikiLucrusoare buburuzaAMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!id="red">
Postat

stoisor chiar daca n-ai incredere in doc de fam mai bine il consulti daca tot nu dai e ginec.cum iei analizele te duci la el daca intre timp nu raspunde chicea...sau eventual intreaba la ghiseu daca nu e vreun doc in program care sa-ti citeasca rezultatele..desi is cam scarbe alea...da incearca

de dr.radu n-am auzit nimica...nu stiu cine e..eventual ai putea incerca la elena ucenic sa mergi si sa astepti pana prinzi un pic liber(daca stai dupa programare te cheama in ianuarie..)da te duci si intrebi daca poti sta sa astepti dupa programari sa-ti citeasca niste analize..ii zici si tu la tanti ca e o urgenta-cabinetul il are pe centru vizavi de brd parca...sau de pacea e intr-o curte

sper sa dai de cineva sa te lamureasca...tin pumnii si pup fata

apropo de unde anume esti?

Moni [gravi] 33+, [baietel]

poze nunta, burtica si bebe Robert

jelimoni

[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]

atat mai avem

http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 7 SAPTAMANI!!!!!id="red">id="size3">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...