Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Anca ai grija de tine si de bebe!!! Noi iti tinem pumnii sa vii repede inapoi, poate nu te tin aia decat cateva zile acolo cu injectii sau perfuzii.

Si te rog mult de tot sa ai moralul bun, stiu ca e foarte greu, dar e cel mai important sa nu abandonezi si sa spui ca nu mai e nici o speranta. Noi suntem langa tine cu toatele si ai vazut ce multe suntem ..

[gravi] cu [baietel] Alexandru

Buburuzaid="limegreen">

asa creste Buburuzaid="limegreen">

[foto]

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
id="right">id="size1">id="limegreen">
Postat
quote:Originally posted by bitza2008

clau, iarta-ma ca am gresit numele! Dar asa de repezita sunt!!!Scuza-ma![pup][pup][gravi]24+[baietel]LUCASAMR 16 saptamani!!!

id="quote">id="quote">stai linistita ca nu sunt suparici[pup][gravi]22+Noi si bebita
Postat

Eva deci tu pana la urma la Euroclinic nasti, nu ? Sa nu gandim negativist cu Polizu.. Daca mai afli ceva de pe acolo sa-mi zici si mie te rog !! Si eu ma duc la Pop, dar de abia in 28 m-a mai chemat. Ca am fost prin 17 parca.. Dar pica la fix, intre doua cu Herghelegiu [:D] Ca acum asta m-a mai chemat la 32.

[gravi] cu [baietel] Alexandru

Buburuzaid="limegreen">

asa creste Buburuzaid="limegreen">

[foto]

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
id="right">id="size1">id="limegreen">
Postat

Anca te pup si ai grija de tine si de bb.Vei fi mai in siguranta la spital.Poate ca te tin un pic sub observatie si apoi te intorci acasa.Mii de [pup][pup][pup]

Si chiar ar trebui sa lasi nr.de telefon cuiva sa mai stim de tine.

[gravi]21+[fetita]bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...