Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dentist bun pentru copii

Postări Recomandate

Postat

Sora mea ar dori sa mearga cu fetita ei la dentist, insa nu stie nici un cabinet potrivit pentru copii, in Bucuresti. Voi unde mergeti cu micutii vostri? Puteti sa imi recomandati un cabinet unde ati fost si vi s-a parut ok - atat voua, cat si copiilor vostri?

Va multumesc.

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Din pacate nu sunt din zona, dar incearca un cabinet particular, ar fi bine ca stomatologul sa aiba rabdare(nu toti au).

Si inca ceva sa stie povesti.Consultatia e gratuita.

La clinica Virtuala exista cabinet stomatologic, poti intreba acolo.

Dinti sanatosi!

Postat

Eu merg cu fetita la un cabinet particular langa P-ta Unirii. Medicul e tanar, dar foarte atent cu copii si foarte priceput. Are program numai marti si vineri, dupa ora 16. Daca te intereseaza da-mi de veste.

Geta

Postat
Eu il duc pe fiul meu la o clinica particulara ,pe la Iancului se numeste Stomasan si sunt foarte multumita ,doctorita e tanara si foarte atenta cu el ,nu e pediatra dar o cunoastem ca si noi tot acolo ne tratam ,se numeste Mitocariu
Postat
quote:Originally posted by Rufus

Daca vrei un cabinet in Titan, spune-mi.

id="quote">id="quote">Vreauuuuu... [:D]Carmen______________________________________________________"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."(Enriyeu Castaldo)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...