anja Postat Martie 23, 2022 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2022 Ai scris la un subbiect destul de vechi.Dar nu-i bai. Nu prea se intelege ccare e problema.Pe scurt am inteles asa: ai o sotie, un copil si un iubit. Complicata schema.Sotia a luat copilul si te-a parasit penntru iubitul tau. Si mai complicat. Totusi, nu stii unde sunt.A luat cu ea copilul, dar parintii te ajuta sa il cresti. [zirea] [:-)))]Cu toata nebunia din lume, m-ai facut sa zambesc azi! E bine ca unii au mintea libera si putina si se gandesc sa scrie la misto pe aici... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Martie 23, 2022 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2022 Da, da Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Martie 23, 2022 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2022 Viv tare! misto mesaju'domnului sau ce-o fi cam nehotarat [alcool] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariusConstantin Postat Mai 2, 2023 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2023 Hey, eu sunt tatic singur, am o fetita care are autism atipi dar e cumintica si desteapta si o iubesc din tot sufletul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.