Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV in Ungaria 41

Recommended Posts

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[:(!] Azi, sau mai bine zis ieri, am avut o zi.... urata. Prin bunavointa unor vechi "prieteni", cum am destui de altfel, am ramas fara [auto]. Definitiv si irevocabil. Asa ca... psihic sunt terminata, pentru ca era parte din sufletul meu masinuta aia si mai departe... Dumnezeu cu mila...

De maine, de fapt de azi, ar trebui sa incep injectiile si o noua tentativa pentru un [copil]. Dar cum starea mea de spirit este.....[toanerele[:(][:(!][fum][nervo][zid][V][help][q] si am chef numai de [bang][batcap][box][mariaj][blabla][duel][haibat][poc][sm] ma gandesc ca voi arunca pe fereastra niste bani.... a da, uitasem .... pe care ii imprumut[bang].

Viata e frumoasa si merita traita....[alcool]

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."id="red"> - Dale Carnegie

[foto]Poze...id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

Cris nu te stresa, intotdeauna exista o solutie la toate problemele si roata se invarte. Trebuie sa reusesti sa te detasezi si sa mergi mai departe. Indeplineste-ti visul, e mai important decat orice. Bafta multa si sanatate. Restul vine de la sine. Nu te-am intrebat de catelusii tai. Mi-a ramas gandul la ala micu... Poate pe anul viitor vin dupa unul la fel de dragut.... Va pup!

Miky bafta multa si tie si sa aveti grija de voi!

Magda, nu ai plecat?

Va pup pe toate

Crisid="red">- nu mai fii suparata din cauza masinii, poate fi o pierdere dar nu e ceva f. important ! poate acum castigi un bebelus !

Andicu-id="red"> pupici si tie si lui Filip!

despre mine, nimic nou; azi merg la eco de control dupa o folie jumatate de AC Diane;sper sa fie bine; am fost la mare 5 zile, m am relaxat putin si acum cu forte noi, mergem inainte ! incerc sa ma hotarasc intre dr. Dracea si dr. Krisan, sper sa mi apara din cer un semn care sa mi spuna pe ce cale sa apuc, care este cea ce ma va duce spre FIV ul norocos !?

pupici si bafta tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

CRIS vreau sa stii ca si eu te sustin si sunt alaturi de tine.Dupa cum vezi toate fetele care te cunosc te iubesc si te sustin.Sper ca noi de la distanta sa iti putem transmite liniste sufleteasca si energie pozitiva.Iti doresc un start cu noroc la fiv3,si sa fie cu bebe,frumos ,cu ochi verzi frumosi ca si ai tai si cu sufletul mare ca tine.

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si imi cer scuze de off-topic, dar eram distrusa aseara, efectiv am zis ca e un cosmar si trebuie sa astept sa ma trezesc.

Intr-adevar toate se rezolva si se pare ca s-au rezolvat deja. Adica le-a rezolvat Micky asa ca nu mai este o problema cu drumu la unguri. Eu [auto] nu o mai am dar macar la unguri avem cu ce sa mergem.

Va pup pe toate si va invit la un NOU CAPITOL AICI!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."id="red"> - Dale Carnegie

[foto]Poze...id="purple">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...