Tabitha Publicat August 6, 2008 Raport Distribuie Publicat August 6, 2008 Julia: [pup] La mine scurgerile gri continua (zunt ziua 6 a CM). Ce-o fi prin corpul meu oare? [:D][:D][:D] Mi-am pus ceasul sa sune zilnic, sa nu uit sa iau AC. Tabitha Si maine e o zi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela2 Postat August 6, 2008 Raport Distribuie Postat August 6, 2008 Va salut, dragelor ! Am fost azi la dr.Z[medic]; M-a consultat (ati avut dreptate), mi-a recoltat sange pentru profil hormonal; maine trebuie sa sun sa-mi zica rezultatele la hormoni; daca vor fi bune, incep AC / vitamina C si multivitamin. Tabitha,sti cumva cum se ia vit. C si multivitamin ? (ianinte sau dupa masa / dimineata /seara ? [pup][pup][pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela2 Publicat August 6, 2008 Raport Distribuie Publicat August 6, 2008 Tabitha, Julia 75 [pup][pup], va multumesc pentru raspunsurile voastre. BAFTA TABITHA ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha2004 Publicat August 6, 2008 Raport Distribuie Publicat August 6, 2008 Daniela 2 eu zic sa le iei dupa masa mai ales vitamina C care mie imi dadea stari de greata si voma daca o luam inainte de masa ia, ma bucur ca te-aqi linistit , sper sa-ti iasa si hormonalele bine, defapt sunt sigura ca o sa iasa bine [pup] Pussi daca nu te superi vreau sa te intreb cate ceva,da-mi un semn cand te intorci din concediu [pup] Criss astept noutati, sper sa fie totul bine [pup] Leny ma bucur ca o iei de la capat, sa fie cu noroc Eu sunt bine, m-am plictisit rau de tot de stsatul acasa si as pleca oriunde , azi m-am rugat de sotul meu sa ma ia la Craiova dar m-a refuzat, dr a zis plimbari scurte dar maine o sa ma duc la un salon sa ma fac frumoasa desi am uitat sa intreb daca am voie sa conduc, Tia tu stii ceva despre asta? Mihaela [gravi] 17+ [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisis81 Postat August 7, 2008 Autor Raport Distribuie Postat August 7, 2008 Helloooooooo lume! Ora ca a mea bineinteles sa nu cumva sa ma desmint[:D] Azi (adica ieri) mi-a luat sotul cartela de net si pe urma el s-a carat acasa si eu bineinteles la TESCOOOOOO[:D][:D][:D]. Sunt cu parintii mei si maine dimineata plecam spre Budapesta (nu stiu ce inseamna dimineatza avand in vedere ca doar ce am ajuns acasa). Despre mine pot sa va spun ca e totul ok, pe 26 dimineatza voi fi inapoi la clinica - va fi deja z6 de stimulare[:D], a..... cu Micky2007 bineinteles care s-a potrivit "intamplator" in aceeasi zi cu mine [:D]. Sandica, ZisaCami, Miha2004, Tia, Adela, va pup!!! Buluna ma bucur ca ne-am cunoscut. Sper ca ai ajuns cu bine acasa!!! [pup] Daniela2 MULTA BAFTA!!! Eu am ajuns la clinica la 11.30 ora lor. Tu cand ai fost? Tabitha iti faci prea multe griji! [pup] Ariana1 eu sunt in Szeged pana maine si daca vrei pot sa te programez eu! Luck ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti!!!! Bravo !!! Multumesc pentru ajutor!!!! Leny ne vedem la Szeged????[pup] Zapp multa bafta!!! Va mai tin la curent cat timp sunt pe pamant unguresc! De poimaine sunt in Austria! Va pup pe toate! "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie [url="http://www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902"][foto]Poze...[/url] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabitha Publicat August 7, 2008 Raport Distribuie Publicat August 7, 2008 daniela: Ma bucur ca totul a decurs ok si iti tin pumnii pt. rezultatele hormonale, sa fie ok. [pup][pup][pup] Mie nu mi-a spus nimic Zadori, cand anume sa iau pastilele. Eu insa mai am timp, ca va trebui sa le iau doar de pe 29 august incolo, cand incep si stimularea, deci voi avea timp sa-l intreb la intalnirea de pe 29 august. Parerea mea este sa tii cont de sfatul Mihaelei si sa le iei dupa masa. Mihaela: [pup][pup][pup] eu zic ca poti sa conduci. Eu chiar m-am visat aseara ca ma pregateam de gravideala si ca ... conduceam mai incet, nu asa cum fac de obicei (100-150)[:D] Crisis: [pup][pup][pup] Mi-e ciuda si mie ca nu ma pot las ain voia sortii si a doctorului si sa nu-mi mai pun atatea intrebarii, dar n-am ce face, asa-s eu...[pup] Liana: [dual][dual][dual] pe unde umbli, frumoaso, ca nu te-am mai vazut si-mi cam lipsesti.[:D][:D][:D] Eu continui AC si inca nu sunt decisa cum o sa ajung la Szeged. Sper sa gasesc solutia optima.[:D][:D][:D] A, si cica de azi m-am lasat de [fum]... Sper sa rezist cu stoicism. Tabitha Si maine e o zi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeria72 Postat August 7, 2008 Raport Distribuie Postat August 7, 2008 Cris, Micky2007 hai sa fie cu noroc de data asta si sa veniti fuguta la odisee ca va tin locurile calde ( le asteptam si pe Dannete si Sandica) Nu le uitam nici pe celelalte luptatoare. Fetelor e asa de mult loc la odisee ..... va asteptam cu drag pe toate!!! [gravi] 13+ [9cer] http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_37 Publicat August 7, 2008 Raport Distribuie Publicat August 7, 2008 Buna dimineata tuturor, Help: a mai avut cineva ca efect secundar de la AC (Marvelon) niste pete rosii pe piele? Daca da, ce ati facut ca sa va treaca? Bafta multa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabitha Publicat August 7, 2008 Raport Distribuie Publicat August 7, 2008 Alina: mie imi apar niste iritatii rosiatice pe piept de la AC (Lindynette) si ma ia cu calduri, dar toate aceste stari trec de la sine, nu e nevoie sa iau nimic. Dureaza cam 20-30 minute dupa care imi trec. Despre Marvelon nu stiu ce sa iti spun. Iti tin pumnii sa rezolvi problema cat mai repede.[pup][pup][pup] Tabitha Si maine e o zi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_37 Publicat August 7, 2008 Raport Distribuie Publicat August 7, 2008 Tabitha, multumrsc pentru raspuns...problema mea e ca petele mele nu trec...le am de 3 zile si acuma mai au si niste basicute, banuiesc ca e reactia pielii la iritatia in sine. Am inceput sa folosesc un unguent, sper sa treaca...mi-e penibil ca va trebui sa merg maine la eco pentru monitorizare si doctorul va vedea chestiile astea...uff! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts