Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Durerea unei pierderi de sarcina (75)

Recommended Posts

Buna,

Fetelor, nu am cuvinte. nu pot sa spun decat ca imi pare rau din tot sufletul si ca va inteleg, stiu prin ce treceti...vreau doar sa va rog cev: nu renuntati, nu va pierdeti speranta; veti vedea ca atunci cand va veti tine bebelushii in brate (indiferent daca purtati in pantece sau infiati, tot ai nostri sunt!) veti fi fericite ca nu ati renuntat!

Eu ca sa o am pe Maya am luptat mult, mi-am facut multe operatii, desi nu aveam nimic, numai sa ma conving. Toata lumea spunea ca sunt nebuna si ca o sa-mi pierd mintile de atata dorinta...Si a durat peste 3 ani...si AM un copil mai mult decat minunat.

Apoi, la bebe 2 am zis ca va fi mai usor, insa nu a fost asa. Am avut sarcina gemelara, una intra, alta extra si era sa mor. Toata lumea mi-a spus ca pierderea sarcinii intrauterine mi-a salvat viata, ca asa au descoperit extrauterina, insa nu pot sa nu ma intreb DE CE? de ce am pierdut sarcina, de ce a trebuit sa fie asa, de ce eu? de ce am ajuns cu hemoragie interna si mai mult moarta decat vie la spital, desi fusesem la 100 de doctori si pana nu si-a dat seama Tutu, nimeni nu stia? de ce nu am tinut sarcina? de ce mi se intampla mie?

si a trecut iar mai bine de un an de cand m-am operat (nu mai am o trompa) si iar nu mai raman insarcinata...de ce? sau ... de ce iar? sperante, monitorizari lunare, iar sperante, iar una in cap cand imi vine, dupa care o iau de la capat. Noi ne-am hotarat ca la anul sa facem fiv, pt ca eu natural nu mai am sanse si sper ca va fi bine.

Este atat de importanta speranta!

va pup mult!

Pupicei, Ingeras [mamica] de [zana][copil] Maya Maria (16.12.2006)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Citat:
citat din mesajul lui iul-aug2008
MICHELLEid="red"> [:(]DIANAid="red"> ce frumos sejur ati facut. Stiu ca avem o tara frumoasa...pacat de drumuri. Poze ai?
align="right" id="quote2">ai dreptate cu drumurile, stiu ca sunt multe de facut , dar sincer , pe unde am mers noi, drumurile au fost ok , nici o grija o sa pun link spre pozedianaA FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

windwild ... am citit de ieri ... durerea nu se mai termina ... ma depaseste ... nici eu nu pot descrie daca mai vreau ... acel ceva ... si nu pot sa mai imbarbatez pe nimeni ... nici macar pe mine .. nu sunt pesimista ... simt ca e nevoie de tacere ... nu sunt cuvinte pentru asa ceva ...

Doamne ajuta !

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

windwild [V] [V] [V] mi se rupe sufletul! Draga mea, nu te invinui pt. ca numai de ingnoranta nu te-ar putea acuza Dumnezeu! Ti-ai iubit enorm puiul din burtica si el stie asta!! Nu te lasa prada deznadejdii si accepta suportul sotului tau, pe care il admir ca este alaturi de tine. Fii tare [grup]!

[gravi] 29+ [baietel]

Doamne windwild, cata durere !

Voi va dati seama fetelor cat de puternice suntem noi toate cele care luptam pentru o noua viata? Voi va dati seama ca avem atat de multa tarie si dragoste incat dupa ce pierdem sarcinile, suntem mutilate fizic prin chiuretaje, nasteri provocate, suntem gata sa o luam de la capat din prima clipa ?

Poate Dumnezeu ne da noua aceste incercari tocmai pentru ca le putem duce... E si o vorba "Dumnezeu nu da niciodata mai mult decat poti duce... "

Trebuie asadar sa gasim resurse in noi sa luptam pentru a vedea visul realizat sau macar sa aflam raspunsul: vom avea vrodata copii sau nu.

Pierderile noastre de cele mai multe ori au intarit casniciile noastre, dar din pacate exista si cazuri in care aceste probleme ale ifertilitatii au dus la naruirea iubirii intre soti.

Cata tristete si durere....

Of Doamne...

Hai ca am inceput sa pic iar in butoi...

Eu sunt in a doualuna de incercari si tot sper sa se intample ceva dar se pare ca nu se intampla nimic. Chiar nu stiu ce se intampla ca eu pana acum ramaneam foarte repede iar acum...

Ca sa nu mai zic ca luna trecuta am avut toate simptomele posibile si imposibile de gravi...Si bineinteles ca au venit uratii :)

Scria cineva pe-aici pe forum ca si boala asta se numeste gravido-simptomie [mariaj]

[neand]

[hippi]

Citat:
WINDid="red"> nu te scuza pentru spatiul ocupat. Scrie.Scrie cat de mult vrei tu.E o terapie si asta.Imi pare enorm, enorm de rau. d-ne atata suferinta.....iti sunt alaturi. [flo]
align="right" id="quote2">Eu am scris mesajul asta dar am uitat ca eram logata cu nick-ul de la odisee. Scuze...
ALESSIO [copil]comoara meaid="blue">id="size2">S-a mai nascut o stea: ALESSIO!id="size2">

Citat:
MICHELLEid="red"> [:(]DIANAid="red"> ce frumos sejur ati facut. Stiu ca avem o tara frumoasa...pacat de drumuri. Poze ai?
align="right" id="quote2">Mesajul asta tot eu l-am scris...ca si mai sus....am uitat ca eram logata cu alt nick.
ALESSIO [copil]comoara meaid="blue">id="size2">S-a mai nascut o stea: ALESSIO!id="size2">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...