Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)

Recommended Posts

Andreea_and, si eu am nopti (majoritatea) in care merg fix la doua ore la baie. Insa, din cand in cand, nu ma trezesc decat de doua ori. N-am putut face vreo corelatie mai dubioasa intre baut apa / dus la baie, etc#8230; insa nu cred deloc ca are legatura cu naasterea iminenta, deoarece si eu experimentez asta de luni de zile. Am nascut doar de doua ori, in niste vise mai dubioase ... si n-a durut deloc.

Felicic, fata mea la 23 de saptamani avea 600 de grame. :)

Nally, pup mamica curajoasa! Avem acelasi DPN. Ce zveltuta esti tu, si Sanzi, eu am pus 12-14kg... Am cam 60 kg acush.

N-am putut ajunge la italnire, la 6.50 eram abia pe peron la Basarab, as fi ajuns tarziu tare si azi am avut o zi grea. Am tot rontait dracii pana mai acum si ma bag la somn!

Eva si eu am mancat azi dovlecei pane la serviciu, ma batea gandul sa si fac dar nu prea am cand. Te inteleg cu preferintele culinare sezoniere, si eu trec prin asemenea momente.

raportez un posibil nume: Anda Teodora. De ce sa aiba numai mama-sa un nume kilometric?

[gravi] 31+ [fetita] fara nume

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[hopsieu]

imi pare rau ca nu am ajuns si eu la intalnirea cu voi, din pacate zilele astea pt mine au fost foarte aglomerate, si maine o i-au de la capat cu alergatura pe la doctori...si ma omoara caldurile astea...

abia astept sa ma potolesc.

simodina multumesc mult pt explicatii in legatura cu contractiile [pup]

baby_boy, musette, andy.p multumesc pt felicitari! [floare3]

dyanira felicitari pt semnatura...ce putin mai ai[il] ma poti trece si pe mine cu nastere naturala in sondajul tau [:D]

Nausica foarte frumos numele ales...imi place cum suna Ania [il]

baby_boy m-am lovit de aceeasi problema ca si tine cu elevitul, ai reusit sa pui pozele ?

Corrina ai grija cu cazaturile, sper ca acum totul este in regula [pup]

joy bine ai revenit, imi pare rau pt neplacerile de la aeroport

piolica si eu sughit, si nu oricum...sughit de 2 ori si ma opresc, dar lucrul asta se repeta de multe ori pe zi, inca din primele luni de sarcina [:D]

Lucutta mie Sergiu si Luca imi plac foarte mult ca nume pt baietel [il]

Codrut felicitari pt bebe cel voinic [bis]

Eva frumoase poze, ce burtica mare ai...are loc Luca de gimnastica [:D]

[pup] burticilor

[gravi]28+ Piccola e Fragile [fetita] Ariana Stefania

[loveyou] bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Buna burtici!!!!!!!!!!

Am lipsit de pe forum caci am avut multa treaba cu amenajatul casei...am mers prin oras ,am dat comanda de mobila si printre altele sunt f fericita ca am gasit covor cu Winne pt Luca!!!!!!!!Sunt terminata,ajung acasa franta si dorm ca un prunc,v-am zis,eu cred ca ma apuca nasterea prin magazin[:D].

Ma bucur ca sunt vesti bune,am vazut si burtici frumoase si analize bune,bravos!

Nu am putut ajunge la intalnire pt ca in primul rand nu ma mai simteam in stare si in aldoilea v-am zis ca trebuia sa ma aduca sotul dar el avea treba cu aia de la internet care au venit sa ne mute firele prin casa ca sa pot avea acces la forum![:D]

kid ce putin mai ai,felicitari pt bebelina in grafic.Vroiam sa te intreb cand si unde ne consulta dr T pe masa?????atunci se face si masuratoarea cu oasele bazinului??????[pup]Cand mai mergi acum la control caci daca mergi peste 2 saptamani e posibil sa ne intalnim.

Andreea and superb carutul,ador galbenul!

stie cineva un centru unde se pot face jaluzele din acealea verticale gen de birou dar pe care se poate imprima poza???erau unii care faceau in carrefoure militari dar nu mai sunt iar peste tot unde am intrebat mi-au zis ca nu fac asa ceva,voi stiti ceva???????

azi schimbam si noi semnatura,nu pot sa cred ca am ajuns aici!

Va pup pe toate!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s[olala]![ruga]

[gravi]35+[olala][baietel]LUCA[ruga]

eu ma retrag, merg sa fac un dus si dupa aceea nani pt ca sunt f obosita, si maine iar ne trezim devreme pt consultatii...poate reusesc sa intru maine sa va povestesc mai multe..dar nu promit pt ca maine este si ziua sotzului...deci o sa am multe pe cap....oricum...revin eu cu vesti cand am putin timp [:D]

va [pup] pe toate si aveti grija de bebei

[gravi]28+ Piccola e Fragile [fetita] Ariana Stefania

[loveyou] bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Buna fetelor...

Stiu doar ca aveti o viteza la scris de nu se poate..

N-am mai intrat doar cateva zile si deja ati umplut pagini..pagini...

Am ramas datoare cu niste informatii ca sa ne adaugati si pe noi pe listuta:

U.M. 20.12.2007; DPN=25.09.2008; D.N.: 21.01.1977; caruciorul asa cum spuneam e roz...[:)]

Va pup.

Tigresa si tigrisorul Horia + bebelusha 30 sapt.

http://www.photoart.ro

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...