Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)

Oaspete Nov-Dec2007

Recommended Posts

Asa a inceput odiseea noastraid="navy">

133,132,131,130,

129,128,127,126,125,124,123,122,121,120,119

118,117,116,115,114,113,112,111,110,109,108,107,106,105

104,103,102,101,100,99,98,97,96,95,94,93,92,91,90,89,88,87,86, 85

84,83,82,81,80,79,78,77,76,75,74,73,72,71,70,69,68,67,66,65,64,63,62,61,

60,59,58,57,56,55,54,53,52,51,50,49,48,47,46,45,44,43,42,41,

40,39,38,[url="http://foru

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Oaspete bb_yasmi

multumim pt capitol nou!!! sa fie cu noroc!! cine a "comis-o"???

.................................................................

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!id="purple">

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!id="red">

..................................................................

mami [vampa] si bubulina [copil] IASMINA ALISSAid="red"> 31.10.2007id="red"> [zana]

Oaspete bb_yasmi

cami, adina care stiti sa imi spuneti si mie cat se poate tine sucul proaspat?? ma refer la o ora doua nu mai mult!!

creem, hai la discutii ca mai stau si eu vreo juma de ora!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!id="red">

mami [vampa] si bubulina [copil] IASMINA ALISSAid="red"> 31.10.2007id="red"> [zana]

Vali si Dany2007id="red">, ma bucur ca sunteti amandoua pe forum! Si eu va luasem la ochi! Voi sunteti ocupate si cred ca stiti cum e sa citesti, dar sa nu ai timp sa raspunzi. Si eu mai iau proiecte acasa, citesc forumul atunci cand am timp si raspund din amintiri. [:(]

Camiid="red">, Stefania ce mai face? Chiar intrebam azi ce mai faci si pe unde. [:D]

Alina si Maria - 3 NOV 2007id="red">

Primul orice

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Oaspete bb_yasmi

multumesc pt raspuns.

intrebam ca uneori il fac si dureaza pana il bea iasmi, maxim o ora, si se face "maro" la culoare!! aaaa si mai nou nu mai vrea sa bea cu bibe ci doar cu lingurita...[alcool]

BB, daca e inchis, sta la racoare si nu a baut din recipientul respectiv, nu este nici o problema! Parerea mea...

Scrisesem la cap trecut ca vineri ma duc cu Jasmina la pediatra, ca sa vedem care-i cauza ca tuseste de aproape 2 luni, mai ales noaptea. Dar nu-i tuse uscata. Ba ii trece aproape, se intoarce - nu pricep. Si in rest nu are nimic!

Cami, multumesc [:I]

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

BB, nu stiu exact, oricum depinde de cum il pastrezi. Daca este la frigider, termos mai mult, daca il tii la cald mai putin.Eu o sa il pun in sticlute pe care o sa le videz

Alina,multumesc! nici ea nu mai papa prea bine, dupa cum vad problema generala pe aici. Peste cateva zile facem 5 luni, am inceput sa-mi storc creierii sa vad cum fac cu diversificarea. Vom incepe peste vreo 2-3 saptamani (sper ca nu are ceasul setat pe 6 luni:0:0 si sa imi reproseze [:D]), acum inca nu stiu daca sa ii dau suc de fructe sau legume ..Pe de o parte astept sa o "maturizez" (cu sentimentul de crestere aferent), pe de alta parte sunt constienta ca pana acum a fost mai usor doar cu laptic...

Eu va trebui sa incep sa mai citesc una-alta, sa nu am vreun soc cand a intorc la serviciu, si sa-mi trebuieasca o perioada de acomodare mai mare [:D]

Camelia, Sebastian id="blue"> [bonjovi] si Stefania id="red">[bibe]

BB, insemana ca a oxidat in contact cu aerul..stii cum se face marul ras dupa cateva minute?

Bravo,de acum este fata mare! lasa ca este mai bine, folosirea indelungata a tetinei de la biberon poate da carii de biberon (nu stiu cum se numesc daca inca nu sunt dinti [:D][:D])

Camelia, Sebastian id="blue"> [bonjovi] si Stefania id="red">[bibe]

Noi ne chinuim inca sa papam lapticul formula...nu-i place, dar nu stiu daca laptele sau biberonul, ca am incercat azi si ceai cu bibe si n-a vrut. Voi aveti vreo marca de ceai mai gustos pe care il folositi? IAr cu papaica sunt nehotarata. Dr. a zis sa incep cu legume, dar eu as vrea sa mai stam...

Ecaterina o mamica fericita de [zana] MARIA SOFIA id="red"> (7.11.2007)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...