Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Copilasi de iulie-august 2004 (1)

Recommended Posts

Daria nu pune nimic in ureche...si nu lua mai ales Aulin!!! Numai in Ro se mai foloseste..peste toto in lumea civilizata[:D]..este scos din uz pt ca face mai mult rau decit bine! Ia Ibuprofen in doze mai mari si megi la dr!La s-o pe Giulik sa faca vraji! merci de intrebare..sint de azi pe prednison..

Robi, Ioana ,Andrea deci nu sint singura![:D]

Roxa ..Eva imi place tare mult..si nu o zic din complezenta!Distractie placuta!

edit La multi ani Anca!! Sa-ti indeplinesti toate visele![pup]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[s]La multi ani Anca[s]

Ieri am fost la evaluari de proiecte asa ca nu am mai apucat sa intru pe DC.

Azi ne nuntim...la cort! Ce o fi fost in capul lor nu stiu, ca mi-e frig d'acum! [:D] Maria de cum a auzit ca plecam ("doua ore, suntem inapoi pana te culci!") a inceput sa planga...Am mai fost la o nunta acum cateva luni si pe la 11 ne astepta Maria cu ochii bulbucati, chioara de somn ..."nu m-am culcat mami, vezi? v-am asteptat sa veniti" si se legana cam ca aurolacii...[:D]

Vad ca vorbiti de cat ati cotizat la gradinita, noua ne-au dat o lista de rechizite si diverse (hartie igienica, prosop, sapun, spirt, o floare in ghiveci etc) si ne-au cerut 25 pentru caietele speciale si 25 pentru fondul clasei...si cam asta e pe tot anul.

Ne-au propus si ore suplimentare de engleza si calculator dar trebuie sa se stranga cate 20 de copii si nu cred ca se va intampla, e o gradinita mica de tzara...

Roxi, frumos nume Eva...de cand ai pus poze mi s-a facut o pofta de inca unul...mmmm...(mi-e asa de dor de mirosul ala de bb mic mic...)

Olivia, sanatate multa.

Roberta, sa folositi centrala sanatosi, ma bucur ca nu te mai doare dintele.

Daria, iti urez sa nu fie otita!

Carmen, simpatici Ionu'si Ilinca. Maria e ca Giulia, ar sta la gradinita toata ziua. Azi dimineata ne intreba daca nu merge la gradinita.

Ioana, ati inceput...sper sa nu urmeze un sir lung raceli.

Eu tre' sa cumpar vaccinul antigripal (pentru familia vessela si bonele aferente [:D]) da'l vreau de la Pasteur (si evident ca n-au la farmacia din satul nostru...) fiecare cu fluturii lui [:D]

Andrea, nu te stresa (nu de alta dar ma apuca si pe mine...:)), nu poti sa te imparti in atatea...

Andreea, ma bucur ca te bucuri ca vine soacra [:D] Philip e sigur incantat.

Mariei nu i-am spus niciodata ca nu exista zane, de Mos Craciun nici nu se pune problema (il asteptam din 26 decembrie...[:D]) dar nu pare asa de fascinata de asta acum...a avut momentele ei cu "bagheta magica" dar i-au trecut se pare...:)))

Un weekend minunat,

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)

poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Buna dimineata [flo]

Va poftesc la capitolul 2id="red">

daca tot muncesc pe`aici [:D]

Cristalina, hahaha, mi-a placut denumirea gradinitei, apoi noi ce sa zicem [:D] mai de tzara decat la tzara [:D] Pupam nazdravanele ochioase [pup][pup]

________________________________________id="red">

Daria &id="Trebuchet MS"> [zana]id="red"> GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...