Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Piticlonti de iulie - august 2004 (253)

Recommended Posts

Slabuta miscarea!

Ioana super!! Oricum vara roscatul de degradeaza deci ai facut o alegere buna! Ai si suvite? Ti-ai facut si spincenele putin? Pt ca efectul este cu totul altfel!

Lia...acum intrebarea este ok..ce te faci cidn ti-o spune de ce m-ai adus pe lume ASTA? [:D]

Roberta eu zic ca tot prin pedepse se poate rezolva..

Marcelle chiar ca trebuie sa te ascunzi de studenti ..asa ca nu te mai intreb nika[:D]

Daria esti ok?

Noi avem musafiri, ne viziteaza familionul..Luni sintem liberi este sarbatoare..

edit Monica ma bucur ca fetele sint bine..hai sa ai calatorie placuta si ai grija ce vecini de hotel ai[:D]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

quote:Originally posted by papadie

Daria multa bafta! Du-te cu moralul sus si tine-te de bancuri. Si dupa operatie ai sa-l vezi cu alti ochi pe chirurg, pariu! (o sa-l vezi in realitate: inalt, brunet, oki verzi, romantic, muschi, masina, vila, iubaret etc.) Te-am facut sa vrei la operatie? :-)))))pup!iertati-ma ca sunt asa expeditiva dar aici e liber si is cu amandoua fetele pe cap...facem "plajitulica"[:D]__________________________papadie, zen-sei[:-@]id="size1">id="teal">

id="quote">id="quote">inalt, blond, oki albastri, taciturn, muschi...vila si masina erau lipsa, in rest...toate erau la locul lor!! [:D]Andries

Buna ziua la toata lumea si multumesc din suflet pentru sprijinul moral!!! Sunteti niste dragute si va pup (chiar daca doar virtual) pe toate! (am tot citit mesajele voastre si aproape ca dau apa la soricei...[:D])

Am intrat scurt sa va dau vesti despre noi - de ieri suntem acasa, am petrecut prima noapte cu bine, eu sunt binisor, sper ca voi fi mai bine pe zi ce trece...

Tudorica e in faza de acomodare - dupa ce azi-noapte s-a trezit de 1000 de ori, acum doarme de vreo 3 ore...am pus si citeva poze cu el in albumul de la semnatura. Deocamdata maninca bine si nu avem mari probleme, altele decit iritatia nasoala de pe fata (si corp, dar pe fata e cel mai rau) pe care a facut-o in spital si icterul care e ceva mai pronuntat, dar sper sa treaca in citeva zile...

Cam asta ar fi, revin cu mai multe amanunte saptamina viitoare...cum am sa pot!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si [bibe] Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding

John D. Rockefeller, Jr.id="size1">id="Book Antiqua">id="red">

Gabi este superb Tudorica[bis],sa va traiasca!!![pup]Cand ai timp sa ne povestesti cum se comporta bigbrother Stefanutz!!

Andries ce-ti mai fac baietii,te-ai linistit cu analizele???[flo][flo]

Lia sa-ti traiasca minunile[bis]ai niste copii foarte frumosi,parca-s din reclame[il]

Cristalina multa bafta[flo] sa calatoresti fara surprize si vorba fetelor ai grija in ce hotel tragi:)))

Meiii voi stiti ceva de dr lu' Daria si io nu??[:D][:D]Dariutza draga te asteptam sa ne dai detalii picante despre cum ii vezi pe barbatii cu cristalinul bengos..

Vivia cunoastem foarte bine expresia "are perioade si perioade"[bang]...tu-mi sugerezi sa-mi vopsesc sprincenele in aceiasi nuantza??....hmmmm nu cred ca ar fi o idee rea[hot]...

Mandra mea este fan inrait al desenului "lazytown" de pe jetix asa ca mai nou cand iesim afara se prezinta la toata lumea asa "sunt spartacus,ai nevoie de ajutor??"[:D][bang]

hai sa avem un week-end placut,pupicei

filmuletze,filmulete noi,gorodeii,aripile mele,

gorodeii noi

Gabi, sa-ti traiasca feciorul, e maricel-maricel. Cu iritatia ...Danut si acum e iritat cum da caldura ii ies cosulete multe pe umeri, pe frunte, pe nasuc...Icterul sa-l urmaresti cu atentie sa nu depaseasca o anumita limita. Nu l-au pus la lampa UV in maternitate?

Gioana, merci de complimente :)

weekend linistit tuturor!

Gabi, sa iti traiasca Tudorica! e frumos foc. Seamana cu Stefanut. Dar ce mare e, si are o fetisoara tare bine si frumos formata. Petele vor trece repede cu siguranta. Multi pupici de la noi.

Olivia, de aceea nu dau detalii exacte, ca - unul din cursuri l-am adus eu ( si il predau) din Franta si nu se mai face deact la o univ din Brasov in Ro, asa ca la o cautare s-ar distra de minune:)

Distractie placuta cu Familionul.

Daria, sper ca esti bine. Un pupic mare si voua.

Monica, succes mare la sesiunune. Iti tin pumnii!

Un week-end placut tuturor

Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004)

Intru fff rapid ...sa ajute DD sa nu treaca nimeni prin asa ceva. Va multumesc de gandurile bune !!! Sunt ok, azi am verdictul !

Leeloo, vazut puiul mic, sa va traiascaaaa !!!

Va pup, revin cand ma lasa.

Na, ca m-a mancat undeva ...

capitulul nou id="red">AICIid="size4">id="red">

________________________________________id="red">

Daria &id="Trebuchet MS"> [zana]id="red"> GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> arta la 3,4 aniid="red"> dans la 3,9 ani 1 2 3id="red"> [:D]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...