IanFeb09 Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 Suntem un id="size4">id="blue">de mamici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI Tu, Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne, crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu cu Sfantul Botez, sa il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si el si sa te binecuvinteze in toata viata lui si in vecii vecilor. AMIN! id="red">id="size1">Asa a inceput totul:id="blue"> 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72,73, 74, 75, 76, 77, 78,79, 80, 81, 82, 83, 84, [url="http
cristi_2003 Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 pt cine naste cu cezariana in plus fata de lista va recomand: apa numai la flacoane mici de 0.5 cana un pai flexibil - mie mi-au facut asistentele unul dintr-o trusa de perfuzie, era lung si moale, tare bun. ceva pt distractie daca spitalul nu e cu bebe in salon - laptop, tv, eu fara filme muream de plictiseala (acuma depinde si cat va tine in spital) o paturica pe care sa il tineti pe bebe cand il aduce la alaptat - eu puneam o perna in brate si pe ea patura lui Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) id="blue"> http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
deliafairais Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 mamaaaa...ce de bebelusi noi noutzi pe aici!!! felicitari tuturor mamicilor! sa creasca bebeii mari, sa fie sanatosi si sa va aduca multa bucurie! davidutzul meu e un scump (da...eu si cioara :)) e asaaa de zambaretz! zambeste si cand e treaz si cand doarme, aproape in continuu! si are un zambet foarte larg! mananca bine (la un mom dat m-am trezit ca nu mai vine lapte, cred ca am consumat prea putine lichide, dar am inceput cu ceaiuri pt lactatie si e bine acum. lui david i-a cazut si buricutzul, la exact o sapt de la nastere. altele...de ieri e putin fornait, dar curatam nasucul des cu ser si batista bebelusului. fetelor care nu ati nascut inca, neaparat sa cumparati batista bebelusului! cred ca fara ea stateam si plangeam langa el... gata, va las. incerc sa revin mai tarziu. nastere usoara fetelor care se apropie de moment! [gravi] 38+ DAVID
roxanaz Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 neata! Adina, scuze de incurcatura cu fetita Elizei.... eu am trecut numele pus de ea[:)] habar nu aveam de desene animate . multumesc de rectificare. tu cum esti? Viorella, la multi ani fericiti!! Miericico, nu e musai sa te trezesti din anestezie, adica nu e musai sa adormi . poti face linistita cezariana cu epidurala, estre chiar indicat de multi anestezisti. Delia, imi pare bine ca s-a reglat productia de laptic si mai ales ca David e cuminte si zambaret si mancacios! o zi buna tuturor!!
Stellutza Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 Neata' burtici Am trecut sa va salutam si sa felicitam mamicile de licurici abia veniti [flo]. Azi la 13.45 mergem la gineco, prima oara dupa 1 luna si avem emotii, in rest va pupam pe toti si toate [flo] [gravi]+37 cu [fetita] Maya Maria
crysyana Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 mii de multumiri fetelor care mi-au fost aproape si m-au ajutat cu sfaturi (naty, irinac, spic de grau si iris 2002) acum sa spunem ca sunt mai bine, aveti dreptate cu hormonii astia cred ca incep sa isi faca de cap. Irinac iti doresc sa ai o nastere usoara si ma rog la doamne doamne sa te ajute, sa nu aiba varicela sotul tau... noi suntem cu sufletul alaturi de tine si sunt sigura ca totul o sa fie bine fetelor daca se poate as vrea si eu parola de la contul comun multumesc [gravi] 35+ Andrei Valentin
flowerbee Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 Neata fetelor, Intru si eu pt ca mi-au mai trecut nervii iscati fara nici un motiv, cu exceptia faptului ca simt cum se strang peretii in jurul meu. Dar mai e putin si gata. Viorella, felicitari pentru bebe! Sa fiti sanatosi si sa binecuvantati de Dumnezeu! Miere, Iris, IrinaC[harp] [majoreta] Bebelusi, Cadia, Carmen, Roxana, ce mai faceti? Pe unde sunteti? Bee[gravi]37+[biz] AMR 8 zile http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
roxanaz Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 Citat:citat din mesajul lui flowerbee Bebelusi, Cadia, Carmen, Roxana, ce mai faceti? Pe unde sunteti? align="right" id="quote2"> ete mai sus sunt [;)] bine, saru mana.... am spalat o tura de rufe, am pus pe cele calcate ieri prin dulapuri... azi noapte am visat pentru a suta oara ca iar nasc.... pana acum ar fi trebuit sa nasc de fro cinspemii de ori [:D]imi pare bine ca iti trecura nervisorii
spic de grau Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 Citat:citat din mesajul lui crysyanamii de multumiri fetelor care mi-au fost aproape si m-au ajutat cu sfaturi (naty, irinac, spic de grau si iris 2002)acum sa spunem ca sunt mai bine, aveti dreptate cu hormonii astia cred ca incep sa isi faca de cap.Irinac iti doresc sa ai o nastere usoara si ma rog la doamne doamne sa te ajute, sa nu aiba varicela sotul tau... noi suntem cu sufletul alaturi de tine si sunt sigura ca totul o sa fie binefetelor daca se poate as vrea si eu parola de la contul comunmultumesc[gravi] 35+ Andrei Valentinalign="right" id="quote2">Crysyana - ti-am trimis mail. lui David Andrei 4.5 ani si [gravi] 35+ [fetita]
spic de grau Postat Ianuarie 13, 2009 Raport Postat Ianuarie 13, 2009 Citat:citat din mesajul lui roxanazCitat:citat din mesajul lui flowerbeeBebelusi, Cadia, Carmen, Roxana, ce mai faceti? Pe unde sunteti?align="right" id="quote2"> ete mai sus sunt [;)]bine, saru mana.... am spalat o tura de rufe, am pus pe cele calcate ieri prin dulapuri... azi noapte am visat pentru a suta oara ca iar nasc.... pana acum ar fi trebuit sa nasc de fro cinspemii de ori [:D]imi pare bine ca iti trecura nervisorii align="right" id="quote2">Io am visat ca negociam cu gygy data cezarienei[alcool] lui David Andrei 4.5 ani si [gravi] 35+ [fetita]
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.