Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)

Postări Recomandate

Postat

oare cine stie face capitol nou???

de miere nu stim nimic inca? mai astept un pic si o sun.

38S+[ruga]sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

• Răspunsuri 235
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

mult mai [:-@][:-@][:-@] ca am trecut de 1000 de mesaje[:D]

38S+[ruga]sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Postat

gata gagici am vinit

daca nu se declanseaza nimic pana atunci, am programare pentru 23 ianuarie, vinerea viitoare. din pacate cezariana ptr ca placenta mea tocmai acum s-a trezit sa fie praevia.. adica acopera complet colul. deci... ata ete [:)]

Selenutz iubita nu-s simple incurajari, crede-ma, sunt chiar realitati [;)]

Ingrid, imi pare rau dar habar nu am de problemele astea.

Spiculet, is bine sa zic. acu normal ca am ceva contractii de la tuseu si cam tuflita de cezariana dar ma rog. ce sa mai zic... mai rabd o saptamana [:)] scan de bazin inseamna date telemetrice care sa compare masuratorile tale cu cele ale mandrei?

Ruxandra, sunt sigura ca o sa iei decizia cea mai buna! [flo]

fil_lily imi pare extrem de rau pentru fratele tau, sper sa nu fie nimic serios!

Irina, bravo ptr telefonul dat Selenei... esti de baza [pup]

Raluca, imi pare bine ca a venit Culcer si ca gagalicea e cuminte si bine. sa o tineti tot asa!

Porumbito, da, sunt sanse sa se scurteze colul incet incet.

Oxigen, pune bb la san cat poti de des, trezeste-o si mulge ca sa prastrezi productia. tu bea lichide si ceai de fenicul+anason... eu zic ca totul va fi bine!

ma duc sa deschid capitol nou acu :d

Postat

Eu imi fac bagajul, fie ce-o fi, macar sa fiu pregatita.

Mi-am luat asa:

-2 camasi cu nasturi in fata;

-1 sutien cu deschidere in fata (nu special de alaptat, ci ndin ala ieftin din comert);

-o pijama cu nasturi in fata+un capot mai grosut;

- 2 pachete mari de vata;

-3 pachete tampoane;

-2 fiole algocalmin (just in case);

-2 fase sterile;

- sapun, periuta si pasta de dinti;

- cosmetice ([8D]);

-2 prosoape noi;

- ciorapi, chiloti noi. (chiloti am luat din aia din microfibra de care sunt prin Auchan, ca ma simt bine in ei..).

Astea pentru mine...mai e nevoie de ceva? stie cineva?

Pentru bebe nu am luat nmimic, ca nu vrea tati...cumpara el, ca e super-supertitios, desi de fel nu e, acum, in sarcina a fost cam exagerat....

Aahh, am pentru bebe doart scutece din bumbac, pentru infasat.e cazul sa le iau la spital?

Chiar, nu e nimeni sa schimbe capitolul?

[gravi] 38 + cu [baietel] !

AMR 1 zi (?)...[ruga]![ruga]![ruga]!

Postat

Catisto felicitari! Copilas cuminte si mancacios iti dorim:)

Gata si vizita la dr. Pana la urma nu a fost asa de rau controlul desi am cam uitat cum trebuie sa ma dezbrac:)

Toate bune, bb cu capul jos dar nu a luat-o la vale. Si bine face ca vreau sa apuc sa ma odihnesc nitel. Nu de alta da am muncit din greu sa acumulez zile libere (toate vinerile mele libere de cateva luni bune) si as vrea sa ma bucur nitel de ele:)) Asa ca de aia ziceam roxana ca ma prinde 40, desi sper asa sa vina cateva zile mai inainte. Vorba motanului pe 1 feb ar fi o zi buna.

In rest doar tensiunea, batai si burta care e cica mai maricica, si bb e "good size baby". Cand i-am zis ca eu vreau sa aiba vreo 4 kg sa uitat la mine ca la nave spatiale. Da cred ca s-a obisnuit saracul ca is dusa.

Miere, hai cum esti? Ca ma gandeam ca ai nascut ca asta am visat toata noaptea, cum citeam la subiect sa vaz rezultate:)

Se cam apropie o serie de fete care trebuie sa nasca nu? Deja m-am cam ametit cine are bb cine nu are. Mai ales ca eu citesc si scriu mereu pe fuga si pe ascuns.

Ce e bine e ca nu am luat nik in greutate in ultima saptamana. Te pomenesti ca a dat DD si m-am oprit:)

A, si bb al meu e priceput la cafteli. Acuma eu ori am uitat, dar mie mi se pare mai agitat si mai puternic pisoiul decat motanul. Si nu cred ca se poate mai agitat ca motanul (cel putin cum a fost pe afara). Asa ca ma asteapta vremuri grele…

Deci, ca nu stiu de mai apuc sa intru pana pe luni, dorim nasteri usoare la toate mamicile care se pregatesc si care vor fi surprinse.

Somn linistit bebicilor fomisti si nervi de otel tinerilor parinti.

Si special pt tantele care asteaptaaa Iris, Miere hai mai baieti odata ca va asteapta mamicile nerabdatoare:))

Fil sanatate fratelui. Lisa felicitari pt rezultate bune. Eu nu am mai vazut un eco de nu's cand...

Aveti grija de voi.

Numai bine tuturor

http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...