Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidute prin FIV (31)

Recommended Posts

Aici ne-am continuat povestea de la aspirante: cap.1;cap.2;cap.3;cap.4; cap. 5;cap.6;cap.7; cap.8; cap.9;cap.10;cap.11; cap.12; cap.13; cap.14;cap.15; cap.16; cap.17; cap.18; cap.19; cap.20; cap.21; cap.22; cap.23; cap.24; cap.25; cap.26; cap.27;cap.28;cap.29; cap.30

Fetelor va doresc sarcini usoare si BB-ici sanatosi!!id="red">id="size4">Acest nou subiect sa ne tina impreuna [grup] unite asa cum eram la aspirante si cum ne vom muta la Mamici prin Fiv[;)]

cele mai fericite[gravi]!!! cele ce am luptat si am invins!!!id="red">id="size6">
[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei id="blue">[ruga]
id="size3">
Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

vallyid="size3">id="purple">Et 22 noiembrie 08, DPN 15 august 2009 [bb]id="size3">
KLU1973id="size3">id="purple">Et 23 noiembrie 08, DPN 14 august 2009, FIV Ungaria - Szeged[bb]id="size3">
ayda_mid="size3">id="purple">Et 28 oct 08, DPN 15 iulie 2009, FIV 3 Gynera, dr. Dracea+Dascalescu[bb]id="size3">
Elenadaid="purple">id="size3">ET 10 noiembrie 2008, DPN 12 iulie 2009, FIV-Austria -Viena [bb][bb]
Monilandid="size3">id="purple">Et 10 noiembrie 08, DPN 07 iulie 2009, ET cu blastocisti, FIV 5 Kinderwunsch Klinic Wels, [bb][bb]id="size3">
ana_pid="size3">id="purple">Et 31 oct 08, DPN x.x. 2009, FIV Gynera, dr. Dracea[bb][bb]id="size3">
nusyid="size3">id="purple">Et 10 oct 08, DPN 30 iunie 2009, FIV Gynera[fetita]id="size3">
kinetaid="size3">id="purple">Et 3 oct 08, DPN 23 iunie 2009, FIV Giulesti [bb][bb]id="size3">
Bulunaid="size3">id="purple">Et 29 sept 08, DPN 22 iunie 2009, FIV, Szeged [baietel]id="size3">
Sima1id="size3">id="purple">Et 15 sept 08, DPN 8 iunie 2009, FIV Ungaria, Debrecen [fetita][fetita]id="size3">
Katykatyid="size3">id="purple">Et 11 sept 08, DPN 04 iunie 2009, FIV, Sibiu [bb][bb]id="size3">
Raloucoutzaid="size3">id="purple">ET cu blastocisti - 16 sept 2008, DPN mai/iunie 2009, FIV Gynera (Dracea+Dascalescu) [fetita] id="size3">
Micky2007id="size3">id="purple">Et 4 sept 08, DPN 06 mai 2009, FIV Ungaria, Szeged [fetita][baietel]id="size3">
Bomboniqueid="purple">id="size3">ET 03 august 2008, DPN 24 aprilie 2009, FIV Wels, Austria, dr Loimerid="size3"> ][baietel]
Ennniid="purple">id="size3">ET 17 iunie 2008 DPN 09 martie 2009 , Cluj id="size3">[baietel][baietel] amzulicaid="purple">id="size3">ET: 16 iunie 2008; DPN: 03 martie 2009 , Giulesti [baietel]Ramy 73id="purple">id="size3">ET: 02 iunie 2008; DPN: 19 februarie 2009 [fetita]BiancaBid="purple">id="size3">ET: 04 iunie 2008; DPN: 19 februarie 2009 , [baietel] zisa_Camiid="purple">id="size3">ET: 23 mai 2008; DPN: 09 februarie 2009 , Kaali Szeged [baietel]@pop@id="purple">id="size3">ET :16 mai 2008: DPN: 06 februarie 2009, Gynera [bb]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

EU am luat pana acum 6 kg,cred ca este cam mult avand in vedere ca le-am luat in primul trimestru,dar cred ca 2kg sunt doar apa retinuta,de 2 saptamani stationez n-am mai luat nk,este adevarat ca si pofta de mancare este diminuata,mai mult mie sete,cred ca beau peste 2 l/zi.[flo]

[gravi]17+[bebic][bebic]

fetelor poate imi spuneti parerea voastra despre celulele stem.

Eu as recolta chiar daca nu e sigura procedura sau pastrarea lor , sau mentinerea lor in siguranta pt ca nu se stie ce va fi mai tarziu...

E ca o asigurare de viata facuta copilasului si nu numai.

Totusi m-ar interesa ca recoltarea si mai ales congelarea sa se faca in Romania, nu sa le duca prin nu stiu ce tara si sa li se piarda urma.

Stie cineva ceva desprer asta? Exista centr si in Bucuresti?

poate imi raspund chiar fetele care au facut asa ceva si daca au timp sa ne scrie toti pasii pe care i-au urmat : de cand au luat legatura cu firma care se ocupa , acte necesare , pana pana la recoltare.

[pup][gravi]19+ [fetita]

Raloucutza id="red">si noi vrem sa recoltam celule stem la bebei. Noi vrem sa apelam la firma cord blood center http://www.cordcenter.ro/. Au preturi rezonabile as zice ca cele mai rezonabile. Nu iti iau bani garantie si nici in avans. Abia dupa ce verifica daca sangele prelevat e ok iti trimit factura. Se poate plati in 3 rate. Noi avem prieteni care au apelat la ei si au fost foarte multumiti. Firma e din cluj dar din cate stiu depoziteaza celulele in Slovacia. Toate firmele care se ocupa de celule stem lucreaza in orice oras din tara. E si o banca de celule stem in Romania deschisa tot la Cluj parca dar are preturi mari.

Eu sincer am mai mare incredere in banca din Slovacia pt ca au experienta. Cine stie ce se intampla cu astia din Romania sunt abia la inceput daca nu le merge afacerea dau faliment.

In bucuresti din cate stiu nu exista banca de celule stem.

elena [gravi]+11 [copil][copil]

***CAMPANIA NOASTRA *** PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Pe mine m-au contactat cei de la Cord Blood Center din Cluj.

Intr-adevar sunt aici langa mine, la 2 pasi. Sunt reprezentantii unei firme din Slovacia in Ro.

Voi merge la o discutie preliminara cu ei, sa vad daca ma conving. Ziceau ca sangele se stocheaza/ congeleaza chiar la ei, mai nou. Daca aveti rabdare, zilele viitoare voi merge pana acolo sa vad cum arata laboratoarele, "depozitele", etc. Si eu sunt stresata pe tema asta.

Asteptam si alte pareri!

Eu ma gandeam sa scriu si dr din Austria sa-l intreb ce parere are despre ac problema.

Bq [gravi] 25+[baietel]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...