Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Bun venit tuturor in mica noastra Timisoara virtuala ![hia]

Asteptam cu drag toti timisorenii de pretutindeni, dar nu numai!

Toti cei care iubesc Timisoara si spiritul ei, veniti cu noi, "Impreuna, Timisoara"!id="red">id="size3">

[tube]

[/tube]

Arhiva [comoara]sau din vremuri de demult....

Geneza, 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,62, 63, 64, 65, 66-Party, 67 -pentru Emma, 68, 69, Editie de Craciun 1-(70),

Editie de Craciun 2-(71), Editie de Craciun 3-(72),de Revelion ( 73 ), 74, Sustinere Maria (75), (76), (77),(78),(79), Pentru Emma -(80), (81), (82), (83), Pentru Emma-(84), [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116808&whichpage=

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Buna dimineata soare [:D]In primul rand va multzu' pentru urari. In 23 e ziua lui, dar vb Simonei, o sa ne chefuim 3 zile si 3 nopti. [:)]In al doilea rand, Aida[flo], stii tu bine cum sunt eu acolo cu voi in aceste momente...Nu pot decit sa o iau de la capat si sa-ti spun ca sunt cu voi in fiecare secunda a zilei. Ma rog in credinta mea, cu toata dragostea si cu toata puterea si stiu ca va fi bine. Ema, piu mic, te pupa Anda si te tine da manutza.In rest, ce sa va iau pe rand, ca obosesc....daca nu va iau, iar nu-i bine. Am o idee, o sa va grupez pe categorii :))Fete cucuiete si dragi, am neshte lucruri de declarat. Simplu si neted.In primul rand, Laura, am vb cu tine pe mes, ti-am urat de alea bune si drepte. O sa vina vremuri kk-cioase, cind da, fiecare le avem pe ale noastre. Aici, acas, la munca, in lumea mare...O sa ne ignoram, o sa ne injuram, o sa ne pupam si iar o sa fie bine si iar o sa fie razboi. Asa e lumea asta. Io iti doresc sa te rezolvi cum stii tu mai bine. [flo]Claudia, sustin ca ai gresit, pot s-o scriu caci Aida stie despre ce-i vb, nu ne mai dam dupa perdea ca n-are rost, la urma urmei scriem ce gandim. Tocmai asta-i farmecu. Nu am vrut nici sa te ofensez nici sa te jignesc, si daca am facut-o imi cer scuze....public. In rest numa de bine, succesuri multe, vb Anei.Mihi draga mea, tu nu vezi lumina de la capat? Te pup pe frunte sa-ti treaca negura. Hai ca nu-i genu tau sa zici rautati....parca nu esti tu... Pentru restul fetelor, dragelor, caramida cu caramida se face cazemata. ca mai pica o bidinea, ca mai trosneste o galeata, nesemnificativ. Ziua de ieri mi-a fost o revelatie. De pe drumul asta nu pot sa ma mai intorc. Am invatat inca o lectie cit o mie. Daca nu am fi cine suntem si daca nu am face ceea ce facem, nu am fi aici impreuna. Totul are un rost. Am demonstrat de o mie de ori. Sa ramanem si sa cladim in continuare, zic eu, caci e cel mai important.[pup] si s-aveti o zi senina.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13id="red">
Postat

Aplauze, Andoid="red">!

[flo][flo][flo]

parca mi-ai luat vorbele din gura...[:D]

tot aia vroiam sa zic si eu...[:D]

BLOG DC-Impreuna Timisoaraid="Century Gothic">id="size2">id="blue">

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

id="Century Gothic">id="size2">id="red">

[zana]Pid="red">oid="orange">vid="purple">eid="teal">sid="limegreen">tid="red">eid="pink">aid="maroon"> pid="orange">rid="navy">iid="red">nid="navy">tid="orange">eid="brown">sid="green">eid="limegreen">iid="orange"> mid="black">eid="pink">lid="green">e

[foto]Pid="blue">Oid="orange">Zid="limegreen">E Cid="purple">Uid="teal"> NOid="green">Iid="blue">[foto]

[tv]
, Christmas 2007 by INESid="size1">id="blue">, Montaj INESid="blue">id="size1">, Sweet memoriesid="blue">id="size1"> [tv]
Postat

Deci...dupa cum spuneam...Gabi,e pe bani,e pe baaaaniiii...si nu dau patentu' la nime...m-am decis,am zis.[:D][pk][alcool]

A dracului vorba asta romaneasca cu doo intelese[:D]...de-ti vine sa-ti tragi cu tezla...in cine are ce...[:D]

Si sa le penetreze nemtii pe ele de stele in spagata...sa isi revina...[:D][:D][:D]

Bay cotofenelor[:D]...ia sa va iau si io la suturi...pai nu?Ca urla orgoalele in mine....ce?[bang][:D]Pe mine ma buseste masina pe trecerea de pietoni si nimeni nu plange pentru mine?Aud?Ia apucati-va de plans...grupiran...[alcool][:D]

Lasand orice gluma,acuma,la o parte si revenind la partile seriose ale problemelor...tin si eu sa precizez in modul meu caracteristic,riscandu-ma la cateva tomate dupa ceafa si vo trei suturi in cur...lasati orgoliile reprimate deoparte,traiti viata asa cum ne este data si fiti tolerante si impaciuitoare,ajungeti o data la maturitate,nu mai impuneti propriile modele de viata,sfaturile sunt date sa nu fie urmate....ce faceti aici pe pamant nu o sa carati niciodata cu voi la 2 metri sub el...e un sentiment extraordinar caldura unei vorbe bune,unei incurajari,modestia si ideea ca azi,oricat de putin,ai facut o fapta buna...din toata fiinta si din tot sufletul.[flo][asia]

Va pupesc...[pup]

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Postat

ano vezi ca ne grupam [:D] ... da' eu tot nu inteleg cum te-a calcat pe picior , erai incaltata cu pantofi de clovn [:I] si ti-a pus piedica

Hai pupe la toate ca imi explodeaza si mie pulsul imediat daca ma mai enervez

Aida

Poze cu noi[flo]

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Postat

anda, anaid="red"> ... bine stiti sa scrieti [pup]

[ruga][ruga] ma rog din tot sufletul pentru emma [pup][pup]

ANDANII [flo][hia][hia]

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am [batcap]

s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet [batetoba]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...