Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Postări Recomandate

Postat

felici, noi nu prea dormim pe burta, decat cand e la mine in brate, insa l-am pus si de cateva ori in patut sa doarma asha, sau in pat la mine. si eu am stat cu grija, insa stiu copii care au dormit numai asha si a fost ok.

stiu si un caz in care fetita, dormint numai pe burta, mult timp nu putea apropia bratele, le tinea asha, ca si cand ar fi vrut sa te imbratiseze si omoplatii erau iesiti in afar (asta stiu de la mamica ei, ca eu am cunoscut-o cand era deja mare si era f ok)

oricum, eu am vazut ca bebelushii au un instinct de conservare f dezvoltat si daca ar ramane fara aer, ar intoarce capul.

incearca sa-l pui intr-o parte si sa il tii asha ca in brate, sa-l imbratisezi. dormi de cateva ori cu el asha si poate se obisnuieste sa doarma pe o parte.

se poate insa sa nu mai vrea in patut dupa aceea

razvan doarme pe o parte si cand oboseste se da pe spate cu mainile fie in lateral intinse, fie deasupra cpulu. de prea putine ori l-am gasit pe burta

poze noi cu bebelushullid="green">

mamica de Florin Razvan

• Răspunsuri 263
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Neata!

[RO][RO][RO][RO] LA MULTI ANI ROMANI!

Astazi avem si noi 3 lunite!![colegi] Aseara copilul meu iar s-a trezit din ora in ora[bang][bang] CE SE INTAMPLA OARE?[bang] plus ca ziua e mai morocanos...unde e copilul meu voios??

O zi buna tuturor!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Neata![RO][RO][RO][RO] LA MULTI ANI ROMANI!Astazi avem si noi 3 lunite!![colegi] Aseara copilul meu iar s-a trezit din ora in ora[bang][bang] CE SE INTAMPLA OARE?[bang] plus ca ziua e mai morocanos...unde e copilul meu voios??O zi buna tuturor!FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
align="right" id="quote2">La multi ani puiului! Pai aveti 3 luni si zic eu ca un puseu de crestere. Multa rabdare mamico! [pup][mamica] de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Andapozne in asteptarea Andei
Postat

cd27 cum ai trecut tu de ecranul in care alegi tara? ca acolo nu e romania - pe site-ul La redoute -ma refer..ca la mine nu e..nu cumva ai lasat alta tara??[:)]

Kid eu nu stiu ce sa mai cred...ideea e ca al meu nu vrea deloc biberonul..indiferent ce e in el..iar de suzi nu mai vorbesc...aseara la 9 dupa baie iar a facut asa..nu vroia papa..scotea sanul..si cand il leganam..facea din gurita..biberon nu lua..si l-am lasat asa..a adormit tocmai la 11.si a dormit pana la 5.30..deci???nu cred ca de foame face asa...nu stiu care e cauza..[bang][bang][bang]

mamica fericita de [baietel] Radu Gabriel (7.10.2008)

[bis][bis][bis]

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Postat

Felicia, ai incercat perna aceea de la Chicco? Eu o pun pe Ania la culcare pe o parte, sprijinita intre pernutele acelea si, in cel mai rau caz o gasesc intoarsa pe spate. Totusi, daca-l culci pe spate cred ca e destul de complicat, cu pernuta aceea, sa se intoarca pe burta.

Nausica si Aniaid="pink">

pozeid="green">

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the differenceid="size1">id="green">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...