Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 263
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

eu chiar nu stiu a face capitol nou.

Delphinas nici nu ma gandesc sa fac vreo cura, cel mult putin sport, ala n-are cum strica. M-am totpit eu de la 70 la 56 de kile in 7 saptamani fara sa fac nimic si mancand ce-am vrut, cred ca se poate si mai mult. Vreau sa zic ca e prima data in viata mea cand nu treb sa ma chinui sa ma ingras!

Sabinel [pup]

nikolici, auch! poate te ajuta sooata. eu am patit asa in sarcina si unfr n-am putut eu a putut el...

cosmy si eu iau galafor si beau mult ceai... plus elevit...

[mamica] de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Postat

helloooooo everybody...in sfarsit am ajuns si eu la zi cat de cat....nu am mai apucat sa scriu dar am mai citit printre randuri....

ma minunez vazand atatea frumuseti aici....acum chiar sper sa intru mai des...am scapat de musafiri...sper sa nu mai am prea curand...am avut casa plina si a fost tot o agitatie ca sa nu mai spun de bebe...

ce sa va spun despre el????a crescut...are 2,5 luni...5600g si 59cm si e din ce in ce mai cuminte....seara nu doarme inainte de ora 1.00 dar sunt multumita si asa pt ca nu se mai trezeste pana la 6.30 - 7 decat rar....de papat ...papam lapte de la san si uneori cand nu suntem acasa sau cand e mami plecata si formula Humana 1....

sunt si un mare plimbaret...deja am la activ cateva sute de km...Arad..Budapesta...Debrecen....urmeaza Wiena la sfarsitul lunii si apoi la bunici la Ploiesti...imi place in masina dar daca mi se face foame...sa te tii!!!!

sambata m-a dus mami la biserica pentru a primi binecuvantarea Cerului si mi-a promis ca duminica viitoare ma va duce la bazin in Ungaria....

vad ca multa lume se confrunta cu ceea ce ne-am confruntat noi din prima saptamana a lui bebe ...mucozitatile in exces....ii puneam ser fiziologic si-l aspiram cu batista bebelusului de 7-8 ori pe zi....avea muci ca un om mare....pediatrul mi-a recomandat Protargol de 3 ori pe zi...a fost bun....in cateva zile i s-au uscat ...nu mai iesea nimic la aspirat dar tot horcaia...asa ca am mers la ORL...acolo l-a consultat...a zis sa nu-mi fac griji si mi-a dat alte picaturi...acum e ok...

vaccinul a fost ok....nici nu a plans si nici febra nu a facut..i-am dat imediat ce am ajuns acasa o doza de eferlagan pediatric....inca una mai tarziu si nici urma de febra...

cam atat despre noi....

am pus poze noi ca a vedeti ce am crescut...ce mari suntem!!!!

pupam toti bebeloiiiiii si mamicile....

POZE...POZULICI

puiutul meu...[baietel] Erik

Postat

Buna seara,

Trebuie sa depun actele pentru CIC si vreau sa intreb: pe adeverinta completata de angajator cu salariile pe ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului ce sume trebuie trecute? (in cazul meu numai salarii) Brut sau Net? Ca nu se specifica..

Puteti sa ma lamuriti si pe mine, va rog?

Multumesc anticipat si frumos[flo]

[mamica] fericita de [comoara] Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Ma fac mare

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...