Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)

Recommended Posts

• Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 49 printeseid="red"> [zana] si 52cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [bebic]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [bebic] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [bebic] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [bebic]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [bebic]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [bebic]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [bebic]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">21 august - [bebic] Vladimir Andrei id="size2"> 4000g, ? cm, natural cu epidurala, Apgar 9,Dr. Briceag, Spit.Cantacuzino id="size1"> amikid="purple">id="size2">22 august - [bebic] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [bebic] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [bebic] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [bebic] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [bebic] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [bebic] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [bebic] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [bebic] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [bebic] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [bebic] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [bebic] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [bebic] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [bebic] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [bebic] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [bebic] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [bebic] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [bebic] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [bebic] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">7 sep
Distribuie pe alte site-uri

copiez aici ce am scris la capitolul trecut

babytza, nici prin cap nu mi-a trecut ca ai zis-o cu rautate![pup]

si multumim de capitol!!

Codruta, vad ca ati fost si voi gashca mare la munte. ma bucur ca v-ati simtit bine! am vazut ca aveti si o graviduta printre voi, un pic cam ingandurata mi s-a parut:)

musettepink, ma bucur ca e mai bine voinicul si ca are chef de joaca!

baby_boy, marsupiul este minunat! adica razvan are aproape 9 kg si am urcat pe munte cu el. nu f mult, dar 100 m de urcus tot am facut, plus plimbare prin padure. n-am avut nicio treaba, adica n-am obosit. cand ma durea spatele un pic, la urcus, zic, ma opream putin si gata. eu il am de la fina mea. pe el scrie EREV BIRD. este un marsupiu pt copii mai mari, eu asha cred. ii vine doar pana la mijoc, nu-i sustine si spatele, dar acum el nu mai are nevoie. e un pic mai lejer, e dintr-un bumbac si e ok daca copilul e imbracat de iarna, cum a fost la noi. are bretelele largi, deci a fost ok pt mine, care nu sunt chir slabutza:) o sa fac o poza la marsupiu.

CD, eu nu am luat patutzul, ca Razvan nu mai dormea linistit in patutz si l-am mutat din nou cu mine in pat. dar daca lui ii placea in patutz, il luam cu mine!

i-am luat laptele...bibe...sterilizator, detergent, buretel, perie de bibe...ceai...

cu diversificarea: am facut la abur la cuptor mar si para, le-am pus in borcane si le-am tinut la frigider. i-am dat 2 zile, a treia zi i-am dat doar lapte simplu si lapte cu cereale. legumele la fel, am facut supa, am pasat morcov+ telina+ patrunjel+putin ulei, pus in recipient la frigider, papat 2 zile, supica incalzita...

suc de fructe: eu i-am dat citrice si n-a avut niciodata probleme...au vitamina C, au calciu, il fereste de raceala. plus ca nu stiu eu care e treaba cu aciditatea la stomac...daca are legatura cu acidul din citrice...avand in vedere ca si in stomac e acid gastric...poate ma lamureste cineva, ca mie nu mi-e clar. deci, oricum i-am dat citrice...asha a zis si pediatra. am luat la mine mandarine si storcator din ala de plastic+strecuratoare si i-am facut suc de mandarine.

acuma, 2-3 zile nu crapa pamantul daca bebe bea numai lapte si lapte cu cereale...zic si eu...ca sa nu fie deranjul f mare. eu nu sunt adepta borcanaselor...poate ca e mai simplu cu ele, dar daca e cazul, iau si blenderul cu mine, ca nu e asha de voluminos...e din ala vertical...

cadita nu am luat, l-am spalat la chiuveta, mai putin pe cap...iar nu mi se pare o tragedie daca sta nespalat pe cap 2-3 zile, desi acasa, rar ne sare o zi. am luat prosopele si gel de dus...

am plecat inarmata cu medicamente pt el...panadol, supozitoare cu paracetamol..fasa, compresa sterila...ser fiziologic...pt ca in varf de munte...

poze noi cu bebelushulid="green">

Razvan

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

ce dragutza e Andina, cum tasteaza ea! copiii astia ai nostri o sa invete sa scrie intai pe calk si apoi de mana...ca sa nu mai vorbesc ca e posibil sa comunice mai mult cu calk decat cu noi...

cu celulele stem...si pe mine tot vreo 33 milioane m-au costat si se plateste in termen de 14 zile de la primirea facturii, nu la data inscrisa pe factura. la mine in plic era si o hartie pe care scria treaba asta...

la mine nu zice nicaieri ca a avut vreo treaba cu euro...e in lei, asha a fost de cand am vb l telefon

sa va zic pana la ce greutate le putem folosi? 122,2 Kg!

traiam cu impresia ca 140, dar nu, m-am uitat si e cum am zis mai sus.

volum sange ombilical frecoltat:143,3 ml...

speram din tot sufletul sa nu avem niciodata nevoi!

poze noi cu bebelushulid="green">

Razvan

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

NIkolici si noi am facut eco la sold si nu e mare lucru. Asa cum ti-a spus si CD, ii pune pe o parte, il da cu gel acolo si se uita , face masuratori. Nimic specatculos, nimic periculos si nu se va speria cu siguranta ! Bafta maine si asteptam rezulatatul [pup]

Felicia dar stiu ca mananca Falkone, nu se incurca...[bibe] Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu David. Inca mai urla la masa , cate jumatate de ora ne chinuim pana incepe. Apoi nu mai e problema, in 5 minute rade 170ml. Dar pana incepe.....e jale. Si nu e ca nu ii este foame, ca si dupa 5 ore pauza tot a facut crize saracutzul....Ne mai trec si noua nervii astia ????? La piureul de fructe papa fara probleme , ii bag varful linguritei in gurita si trage singurel. Dar cand vede bibe e jale [alcool]

300 calculatorista noastra e number one !!!!! [pk] Stiu la cine sa apelez in caz de urgenta [:D]

Codruta ma bucur ca s-a simtit piciulica bine si nu simtit schimbarea de mediu [flo] Se vede ca v-ati distrat [olala]

Nocom o noapte linistita si fara febra [pup]

Musette ma bucur ca sunteti bine !!!!! [pup] Multa sanatate , sa scapati de medicamente [pk]

Cd cand o sa plec cu piciul o sa iau patutul , din fericire cand se strange se face foarte mic si nu ocupa spatiu. Cadita nu stiu daca o iau, depinde cat stam, ca pentru un we ma descurc si fara ea. Iar de mancare nu cred ca iau sa ii fac acolo, iau direct borcanase, mi se pare mult mai simplu. O sa iau doar incalzitorul de bibe. Acum depinde si unde mergem, ca daca e o cabana cu bucatarie proprie , probabil ca iau si blender-ul , sa ii fac eu proaspat, dara daca e la hotel nu m-as incurca, e mai greu...

Sau asa cum zice si Claudina, le-as lua gata facute.

Apropo de recipiente , eu sunt foarte incantata de astea de plastic de la avent. Se gasesc in farmacii dar vedeti ca sunt recipientele separat de capacele. Sunt 10 la numar si transparente. Se inchid ermetic ( se insurubeaza capacul), nu curge din ele daca le iei in bagaj sau le pui inclinate, foarte bune [flo]

[zana]Printesa mea iubita Valentinaid="red"> [copil]Soricelul meu iubitid="purple">

[foto]

Nu stiu ce se intampla ..dar de 1 sapt nu am mai reusit sa ma loghez..poate merge acum

*** AniS

[bibe] Iris-Medeea [9cer] *** sufletelul meu mic*** id="red">(9 octombrie 2008)***id="red">id="size1">

[copil] Iarina-Elisa [9cer]id="size2"> *** inimioara mea mica*** id="red">(11 ianuarie 2007)***id="red">id="size1">

[zana]Ingrid-Alexiaid="size2">id="purple"> [9cer] id="purple"> *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** id="red">(2 august 2005)id="purple"> id="size1">***

id="red">[foto]IUBIRILE MELEid="red">id="size1">id="purple">

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Ai reusit Anis[pup], cum sunteti, ce fac printesele? Bona ai gasit, ca ai si tu un norocde bone[alcool]

Claudinna si babytza merci de raspunsuri[pup] inca nu am curaj sa plec cu el(eu ca eu, dar tacsu' nici atat n-ar fi de acord[:I]),dar e bine sa stiu toate astea, poate ne hotaram pe moment si nu mai am timp sa va intreb[:I]

Babytza recipientele Avent=superrr, va ziceam eu in capitolul trecut, dar cam scumpute[:I] eu am adus din Anglia la jumatate de pret pentru cumnati si pentru mine.....eh eram insarcinata, ce-mi trebuia asa ceva[alcool]. Pana nu depun dosarul de CIC fac economii ca m-am intis si nu am pastrat multi bani 'la vedere' sa zic asa[:I]

Ce stiti voi de banutii de CIC? Nocom zicea ceva de aprilie pentru cei 85%, dar legea nu intra in vigoare de la 1 ianuarie? (eu asa am inteles sau poate am inteles ce imi convenea mie[:I])

Iar ne-a pacalit cu baia[bang] doarmeeeee[nani]

Mami de Mikul Robert Constantin

http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Ciao girls,

Cred ca a fost ziua Cord Blood Center.Si noi am primit azi.Tati a facut cu inima de nervi ca a vazut ca au calculat la 43000 lei un euro.Vrea sa se certe cu ei ca au asteptat 4 luni ca sa ne factureze.

I am zis ca nu are rost.Nu mai zic nimic decat faptul ca dintr-o luna cat mi-au zis ei ca o sa primim facutra s-au facut 4.

Ne-a calculat sangele placentar pt. o greutate de 81 Kg.

Doamne sa nu avem nevoie vreodata de aceste celule.Asta sa fie pierderea noastra!!!

botez Karina

Nikole mami de Karinaid="red">

felicic nu stiu ce sa zic... 250 ml/masa e intr-adevar mult, dar si Victor al meu a avut o perioada intre 7 si 10-11 luni cand doar la masa de seara ( in rest nu ) papa un bibe de 200 ml lapte + cereale, urmat la cam 30 min. de inca unul de 180 ml lapte, ca altfel nu se culca. Eu m-am supus dorintei lui, ba chiar eram bucuroasa ca manca pt. ca in rest cam facea greva foamei.

Paraziti - EXCLUS! De unde sa-i ia la varsta asta?

Nu cred ca ideea de a distanta mesele cu ceai e o solutie, dar poti sa incerci.

gaia.nevia super pozele, draguti baieti - sa-ti traiasca, D-zeu sa-i ocroteasca! Felicitari pt. micul crestin Radu-Dionisie![flo]

Noapte buna tuturor! Sunt tare obosita ( si se vede pe secretia de lapte ) asa ca fug la [nani].

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...